Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lehké kuřecí cacciatore

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
948 kalorií 12.0g cukrů 22.0g tuků 145.0g bílkovin

Příprava

Prosciutto a cibuli nakrájíme na kostičky.
Prosciutto smažíme na oleji, poté vyndáme z pánve, ale bez tuku, na kterém osmažíme cibuli, česnek a bylinky – smažíme asi 4 minuty.
Poté v pánvi uděláme místo na osolená a opepřená kuřecí prsa. Smažíme 5 minut z každé strany, poté je vytáhneme.
K cibuli v pánvi nalijeme víno a povaříme 2 minuty. Poté vrátíme prosciutto a vmícháme oloupaná rajčata, protlak a houby nakrájené na plátky. Do konzervy z rajčat nalijeme 4 lžíce vody a nalijeme to do pánve.
Vaříme přikryté 15-20 minut. Omáčka by měla zhoustnout.
Poté vrátíme kuře a vaříme ještě 15 minut.
Osolíme, opepříme a podáváme posypané petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Cacciatore je název pro směs z rajčat, hub a bylinek, původem z Itálie.


Přidat na Pinterest
sonizna

27. 11. 2015, Recept navštíven: 805x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavé

27. 11. 2015, 15:41

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre talianske jedlo

28. 11. 2015, 13:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo

30. 11. 2015, 11:14

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

01. 12. 2015, 16:08

Přidat komentář

Facebook komentáře