Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Lehké kuřecí cacciatore

Lehké kuřecí cacciatore

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
948 kalorií 12.0g cukrů 22.0g tuků 145.0g bílkovin

Příprava

Prosciutto a cibuli nakrájíme na kostičky.
Prosciutto smažíme na oleji, poté vyndáme z pánve, ale bez tuku, na kterém osmažíme cibuli, česnek a bylinky – smažíme asi 4 minuty.
Poté v pánvi uděláme místo na osolená a opepřená kuřecí prsa. Smažíme 5 minut z každé strany, poté je vytáhneme.
K cibuli v pánvi nalijeme víno a povaříme 2 minuty. Poté vrátíme prosciutto a vmícháme oloupaná rajčata, protlak a houby nakrájené na plátky. Do konzervy z rajčat nalijeme 4 lžíce vody a nalijeme to do pánve.
Vaříme přikryté 15-20 minut. Omáčka by měla zhoustnout.
Poté vrátíme kuře a vaříme ještě 15 minut.
Osolíme, opepříme a podáváme posypané petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Cacciatore je název pro směs z rajčat, hub a bylinek, původem z Itálie.


sonizna

27. 11. 2015, Recept navštíven: 615x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavé

27. 11. 2015, 15:41

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre talianske jedlo

28. 11. 2015, 13:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo

30. 11. 2015, 11:14

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

01. 12. 2015, 16:08

Přidat komentář

Facebook komentáře