Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Námořnické maso

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2320 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Hovězí maso protkneme slaninou, nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a opečeme na sádle.

Vyjmeme a na sádle osmažíme očištěnou a pokrájenou kořenovou zeleninu na kostičky. Přidáme pokrájenou cibuli, necháme zpěnit a přidáme koření.

Vložíme opečené hovězí plátky, osolíme, opepříme, podlijeme vřelou vodou, přikryjeme a dusíme do měkka. Měkké plátky vyjmeme a ke šťávě přidáme zakysanou smetanu s rozkvedlanou moukou, povaříme a přecedíme na maso.

Bulb Tip k receptu

Kdo má rád ostřejší, je možné i dochutit různými průmyslově míchanými ingrediencemi, ale pozor, ať si zachová původní chuť a nepřerazí jí chuť nějakého speciálního koření.
Nejlepší jsou s opečenými brambory.


Přidat na Pinterest
Roxana

30. 01. 2012, Recept navštíven: 4820x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept

13. 04. 2016, 09:40

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trošku viac surovín ale dokopy vyborný vysledok

03. 11. 2016, 20:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
masko chutí vynikajuco

01. 02. 2017, 10:58

Přidat komentář
Svetlana
chutí vynikajuco toto jedlo

Svetlana 18. 08. 2016, 19:54

Facebook komentáře