Námořnické maso

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2320 kalorií
0.0g cukrů
13.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Hovězí maso protkneme slaninou, nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a opečeme na sádle.

Vyjmeme a na sádle osmažíme očištěnou a pokrájenou kořenovou zeleninu na kostičky. Přidáme pokrájenou cibuli, necháme zpěnit a přidáme koření.

Vložíme opečené hovězí plátky, osolíme, opepříme, podlijeme vřelou vodou, přikryjeme a dusíme do měkka. Měkké plátky vyjmeme a ke šťávě přidáme zakysanou smetanu s rozkvedlanou moukou, povaříme a přecedíme na maso.

Tip k receptu

Kdo má rád ostřejší, je možné i dochutit různými průmyslově míchanými ingrediencemi, ale pozor, ať si zachová původní chuť a nepřerazí jí chuť nějakého speciálního koření.
Nejlepší jsou s opečenými brambory.

přidejte na:
Roxana

30. 01. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
celkom dobrý recept

13. 04. 2016, 09:40

hanka
trošku viac surovín ale dokopy vyborný vysledok

03. 11. 2016, 20:06

majka
masko chutí vynikajuco

01. 02. 2017, 10:58

Přidat komentář
Svetlana
chutí vynikajuco toto jedlo

Svetlana 18. 08. 2016, 19:54

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.