Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Nutrie na zelenině a červeném víně

Nutrie na zelenině a červeném víně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
766172 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 174.0g bílkovin

Příprava

Stehna a chrbát z nutrie dobre umyjeme, popreťahujeme slaninkou a dáme na masť s cibuľkou do rúry dusiť. Pridáme všetko korenie, pokrájanú koreňovu zeleninu, posolíme a podlejeme červeným vínom. Počas dusenia vyparenú šťavu dolievame horúcou vodou, pripadne ešte vínom, aby mäso bolo šťavnaté. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec ju pretrieme cez sito a vložíme do nej pokrájané mäso.

Bulb Tip k receptu

Nakoniec mäso posypeme postrúhanou citrónovou kôrou. Podávame s dusenou ryžou alebo tarhoňou a so zaváranými brusnicami alebo ríbezľami.


Jozef

26. 01. 2011, Recept navštíven: 11627x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určie by to bolo dobre aj s králikom

30. 08. 2016, 13:55

Přidat komentář
Roxana
Jen jednou jsem ji zatím připravovala, to je už dávno. Byli jsme ještě bez dětí, tak jsme ji měli na 2x. Nejlepší byla jako svíčková. Rozhodně bych tohle zkusila, ale asi z králíka. Myslím, že by to snad šlo...

Roxana 28. 01. 2011, 18:53

Jozef
Určite môže byť králik ale potom treba vynechať niektoré koreniny.Jozef.

Jozef 28. 01. 2011, 18:56

hanka
len zohnat suroviny

hanka 11. 08. 2016, 20:38

Facebook komentáře