Nutrie na zelenině a červeném víně

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

766172 kalorií
0.0g cukrů
45.0g tuků
174.0g bílkovin


Příprava

Stehna a chrbát z nutrie dobre umyjeme, popreťahujeme slaninkou a dáme na masť s cibuľkou do rúry dusiť. Pridáme všetko korenie, pokrájanú koreňovu zeleninu, posolíme a podlejeme červeným vínom. Počas dusenia vyparenú šťavu dolievame horúcou vodou, pripadne ešte vínom, aby mäso bolo šťavnaté. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec ju pretrieme cez sito a vložíme do nej pokrájané mäso.

Tip k receptu

Nakoniec mäso posypeme postrúhanou citrónovou kôrou. Podávame s dusenou ryžou alebo tarhoňou a so zaváranými brusnicami alebo ríbezľami.

přidejte na:
Chybí obrázek

26. 01. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
určie by to bolo dobre aj s králikom

30. 08. 2016, 13:55

Přidat komentář
Roxana
Jen jednou jsem ji zatím připravovala, to je už dávno. Byli jsme ještě bez dětí, tak jsme ji měli na 2x. Nejlepší byla jako svíčková. Rozhodně bych tohle zkusila, ale asi z králíka. Myslím, že by to snad šlo...

Roxana 28. 01. 2011, 18:53

Chybí obrázek
Určite môže byť králik ale potom treba vynechať niektoré koreniny.Jozef.

Jozef 28. 01. 2011, 18:56

Chybí obrázek
len zohnat suroviny

hanka 11. 08. 2016, 20:38

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.