Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Nutrie na zelenině a červeném víně

Nutrie na zelenině a červeném víně
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

766172 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 174.0g bílkovin

Příprava

Stehna a chrbát z nutrie dobre umyjeme, popreťahujeme slaninkou a dáme na masť s cibuľkou do rúry dusiť. Pridáme všetko korenie, pokrájanú koreňovu zeleninu, posolíme a podlejeme červeným vínom. Počas dusenia vyparenú šťavu dolievame horúcou vodou, pripadne ešte vínom, aby mäso bolo šťavnaté. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec ju pretrieme cez sito a vložíme do nej pokrájané mäso.

Bulb Tip k receptu

Nakoniec mäso posypeme postrúhanou citrónovou kôrou. Podávame s dusenou ryžou alebo tarhoňou a so zaváranými brusnicami alebo ríbezľami.

Jozef

26. 01. 2011, Recept navštíven: 10820x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Nutrie na zelenině a červeném víně

Nutrie na zelenině a červeném víně

Stehna a chrbát z nutrie dobre umyjeme, popreťahujeme slaninkou a dáme na masť s cibuľkou do rúry dusiť. Pr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Nutrie na zelenině a červeném víně Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určie by to bolo dobre aj s králikom

30. 08. 2016, 13:55

Přidat komentář
Roxana
Jen jednou jsem ji zatím připravovala, to je už dávno. Byli jsme ještě bez dětí, tak jsme ji měli na 2x. Nejlepší byla jako svíčková. Rozhodně bych tohle zkusila, ale asi z králíka. Myslím, že by to snad šlo...

Roxana 28. 01. 2011, 18:53

Jozef
Určite môže byť králik ale potom treba vynechať niektoré koreniny.Jozef.

Jozef 28. 01. 2011, 18:56

hanka
len zohnat suroviny

hanka 11. 08. 2016, 20:38

Facebook komentáře