Ostravská domácí sekaná
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
150
kalorií
1.0g
cukrů
2.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Maso dáme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, rohlíky nakrájené nadrobno a namočené v mléku, majoránku, hořčici, sůl, pepř, utřený česnek. Promícháme a dáme asi na půl hodiny do chladničky.
Ze směsi vytvarujeme dvě šišky, doprostřed vložíme vařené vejce, drůběží párky a sterilované okurky.
Poté dáme do pekáčku, podlijeme trochou vody nebo vývaru a upečeme v rozehřáté troubě. Během pečení maso obracíme a poléváme vypečenou šťávou.
beruska198619. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: rozmarýn
planeta 11. 02. 2014, 08:26
© 2024, Railsformers s.r.o.