Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ostravská domácí sekaná

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
150 kalorií 1.0g cukrů 2.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Maso dáme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, rohlíky nakrájené nadrobno a namočené v mléku, majoránku, hořčici, sůl, pepř, utřený česnek. Promícháme a dáme asi na půl hodiny do chladničky.

Ze směsi vytvarujeme dvě šišky, doprostřed vložíme vařené vejce, drůběží párky a sterilované okurky.

Poté dáme do pekáčku, podlijeme trochou vody nebo vývaru a upečeme v rozehřáté troubě. Během pečení maso obracíme a poléváme vypečenou šťávou.


Přidat na Pinterest
beruska1986

19. 04. 2010, Recept navštíven: 3083x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star Restaurant_star
dělávám tuto sekanou skoro stejně, moc dobrá, na sekanou pokládám ještě snítku rozmarýny
Přidané ingredience: rozmarýn

11. 02. 2014, 07:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca chutná sekaná

11. 02. 2017, 19:42

Přidat komentář

Facebook komentáře