Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ostravská domácí sekaná

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 2h 30min , porce

150 kalorií, 1.0g cukrů, 2.0g tuků, 8.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso dáme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, rohlíky nakrájené nadrobno a namočené v mléku, majoránku, hořčici, sůl, pepř, utřený česnek. Promícháme a dáme asi na půl hodiny do chladničky.

Ze směsi vytvarujeme dvě šišky, doprostřed vložíme vařené vejce, drůběží párky a sterilované okurky.

Poté dáme do pekáčku, podlijeme trochou vody nebo vývaru a upečeme v rozehřáté troubě. Během pečení maso obracíme a poléváme vypečenou šťávou.

beruska1986

19. 04. 2010, Recept navštíven: 2935x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ostravská domácí sekaná

Ostravská domácí sekaná

Maso dáme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, rohlíky nakrájené nadrobno a namočené v mléku...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ostravská domácí sekaná Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star Restaurant_star
dělávám tuto sekanou skoro stejně, moc dobrá, na sekanou pokládám ještě snítku rozmarýny
Přidané ingredience: rozmarýn

11. 02. 2014, 07:26

Přidat komentář

Facebook komentáře