Ostravská domácí sekaná

Obtížnost

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

150 kalorií
1.0g cukrů
2.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Maso dáme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, rohlíky nakrájené nadrobno a namočené v mléku, majoránku, hořčici, sůl, pepř, utřený česnek. Promícháme a dáme asi na půl hodiny do chladničky.

Ze směsi vytvarujeme dvě šišky, doprostřed vložíme vařené vejce, drůběží párky a sterilované okurky.

Poté dáme do pekáčku, podlijeme trochou vody nebo vývaru a upečeme v rozehřáté troubě. Během pečení maso obracíme a poléváme vypečenou šťávou.

přidejte na:
Chybí obrázek

19. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dělávám tuto sekanou skoro stejně, moc dobrá, na sekanou pokládám ještě snítku rozmarýny
Přidané ingredience: rozmarýn

11. 02. 2014, 07:26

Chybí obrázek
vynikajuca chutná sekaná

11. 02. 2017, 19:42

Chybí obrázek
chuťovo vynikajuce

12. 01. 2018, 19:26

Chybí obrázek
veľmi dobrá sekaná

12. 08. 2018, 19:57

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.