Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

3752 kalorií, 100.0g cukrů, 170.0g tuků, 58.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme vajíčka, rostlinný olej, mléko, pro nemocné intolerancí bílkovin či laktózy použiji jakékoliv jiné mléko (Alpro soya), které snáší.
Pro zdravé lidi lze samozřejmě použít mléko kravské.
Promícháme a zhusta poklademe ovocem. Výborné jsou čerstvé švestky, mohou být i mražené či jiné ovoce.

Bulb Tip k receptu

Jelikož mám doma diabetika i alergika na mléko, tento recept doporučuji i ostatním stejně postiženým dietou. Ovoce lze posypat drobenkou (tu dělám nikoliv z másla !!!!, ale Ramy), či jindy posypu jen skořicovým cukrem.
Buchta je velmi rychlá, dobrá, jednoduchá a variabilní, proto ji v nelehkém výběru diet velmi oceňuji.

Roxana

20. 09. 2012, Recept navštíven: 2605x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Malinovo - ostružinová pěna

Malinovo - ostružinová pěna

Z bílku vyšleháme tuhý sníh. Maliny, ostružiny, cukr a citrónovou šťávu rozmixujeme dohladka a zlehka vmích...

Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy

Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy

Mouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme vajíčka, ...

Ostružinová zmrzlina

Ostružinová zmrzlina

Ostružiny omyjeme a rozmixujeme s troškou mléka. Přecedíme a přidáme rozmixovaný banán, limetovou šťávu a o...

Ostružinová marmeláda s hruškami

Ostružinová marmeláda s hruškami

Hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubo. Dáme je do hrnce a podlijeme trochou vody, přidáme třetinu cukru, b...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi vhodny recept

01. 10. 2015, 19:38

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý dezert

17. 10. 2015, 12:57

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite skúsim

04. 01. 2016, 12:40

planeta
Restaurant_star
cukr krupici již nedávám, nahradila jsem ho třtinovým cukrem
Přidané ingredience: třtinový cukr

22. 03. 2016, 18:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi velmi dobre

19. 10. 2016, 20:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

23. 10. 2016, 20:23

Přidat komentář
Thumb
DOBROTA

Klára 26. 06. 2016, 20:38

Thumb
Jsem z toho paf

Elle 26. 06. 2016, 20:41

Facebook komentáře