Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
3752
kalorií
100.0g
cukrů
170.0g
tuků
58.0g
bílkovin
Příprava
Mouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme vajíčka, rostlinný olej, mléko, pro nemocné intolerancí bílkovin či laktózy použiji jakékoliv jiné mléko (Alpro soya), které snáší.
Pro zdravé lidi lze samozřejmě použít mléko kravské.
Promícháme a zhusta poklademe ovocem. Výborné jsou čerstvé švestky, mohou být i mražené či jiné ovoce.
Tip k receptu
Jelikož mám doma diabetika i alergika na mléko, tento recept doporučuji i ostatním stejně postiženým dietou. Ovoce lze posypat drobenkou (tu dělám nikoliv z másla !!!!, ale Ramy), či jindy posypu jen skořicovým cukrem.
Buchta je velmi rychlá, dobrá, jednoduchá a variabilní, proto ji v nelehkém výběru diet velmi oceňuji.
20. 09. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: třtinový cukr
planeta 22. 03. 2016, 19:13
b hgvjllvgkfddssnmplff mxaaaaaaäcfbdaaqlaxzdAszf 29. 10. 2017, 12:05
© 2024, Railsformers s.r.o.