Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Mouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme vajíčka, rostlinný olej, mléko, pro nemocné intolerancí bílkovin či laktózy použiji jakékoliv jiné mléko (Alpro soya), které snáší.
Pro zdravé lidi lze samozřejmě použít mléko kravské.
Promícháme a zhusta poklademe ovocem. Výborné jsou čerstvé švestky, mohou být i mražené či jiné ovoce.
Tip k receptu
Jelikož mám doma diabetika i alergika na mléko, tento recept doporučuji i ostatním stejně postiženým dietou. Ovoce lze posypat drobenkou (tu dělám nikoliv z másla !!!!, ale Ramy), či jindy posypu jen skořicovým cukrem.
Buchta je velmi rychlá, dobrá, jednoduchá a variabilní, proto ji v nelehkém výběru diet velmi oceňuji.
20. 09. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 01. 10. 2015, 19:38

katka16031 17. 10. 2015, 12:57

palino 04. 01. 2016, 12:40

Přidané ingredience: třtinový cukr
planeta 22. 03. 2016, 18:13

hanka 19. 10. 2016, 20:12

dušanka 23. 10. 2016, 20:23

majka 12. 01. 2017, 11:03

b hgvjllvgkfddssnmplff mxaaaaaaäcfbdaaqlaxzdAszf 29. 10. 2017, 11:05
Klára 26. 06. 2016, 20:38
Elle 26. 06. 2016, 20:41