Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
3752 kalorií 100.0g cukrů 170.0g tuků 58.0g bílkovin

Příprava

Mouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme vajíčka, rostlinný olej, mléko, pro nemocné intolerancí bílkovin či laktózy použiji jakékoliv jiné mléko (Alpro soya), které snáší.
Pro zdravé lidi lze samozřejmě použít mléko kravské.
Promícháme a zhusta poklademe ovocem. Výborné jsou čerstvé švestky, mohou být i mražené či jiné ovoce.

Bulb Tip k receptu

Jelikož mám doma diabetika i alergika na mléko, tento recept doporučuji i ostatním stejně postiženým dietou. Ovoce lze posypat drobenkou (tu dělám nikoliv z másla !!!!, ale Ramy), či jindy posypu jen skořicovým cukrem.
Buchta je velmi rychlá, dobrá, jednoduchá a variabilní, proto ji v nelehkém výběru diet velmi oceňuji.


Přidat na Pinterest
Roxana

20. 09. 2012, Recept navštíven: 2954x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi vhodny recept

01. 10. 2015, 19:38

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý dezert

17. 10. 2015, 12:57

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite skúsim

04. 01. 2016, 12:40

planeta
Restaurant_star
cukr krupici již nedávám, nahradila jsem ho třtinovým cukrem
Přidané ingredience: třtinový cukr

22. 03. 2016, 18:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi velmi dobre

19. 10. 2016, 20:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

23. 10. 2016, 20:23

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a velmi sa mi pozdáva

12. 01. 2017, 11:03

Přidat komentář
Thumb
DOBROTA

Klára 26. 06. 2016, 20:38

Thumb
Jsem z toho paf

Elle 26. 06. 2016, 20:41

Facebook komentáře