Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní ragú na kari

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
1436 kalorií 2.0g cukrů 80.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a rozpůlíme. Asi 20 minut povaříme v osolené vodě. Poté očistíme a nakrájíme zeleninu. Pórek nakrájíme asi na 1/2 cm kolečka, mrkev na plátky. Přidáme k bramborám přibližně 5 minut před koncem vaření. Slaninu nakrájíme na kostičky, v hrnci rozehřejeme máslo, a slaninu na něm asi minutu opékáme, poté vyjmeme. Ve výpeku opražíme mouku a kari koření. Za stálého mícháme přilijeme mléko i vývar a omáčku asi 10 minut při mírném plameni povaříme. Vajíčka uvaříme natvrdo. Omáčku dochutíme solí, pepřem a kari. Vejce oloupeme a rozpůlíme. Brambory a zeleninu slijeme a necháme okapat. Společně s půlkami vajec vložíme do omáčky. Ještě jednou povaříme. Ragú rozdělíme do misek, posypeme opečenými kostičkami slaniny a podáváme.


Přidat na Pinterest
Ellis

11. 04. 2012, Recept navštíven: 1470x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pikantné jedlo na kari príchuti

18. 01. 2017, 11:08

Přidat komentář

Facebook komentáře