Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pikantní ragú na kari

Pikantní ragú na kari

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
1436 kalorií 2.0g cukrů 80.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a rozpůlíme. Asi 20 minut povaříme v osolené vodě. Poté očistíme a nakrájíme zeleninu. Pórek nakrájíme asi na 1/2 cm kolečka, mrkev na plátky. Přidáme k bramborám přibližně 5 minut před koncem vaření. Slaninu nakrájíme na kostičky, v hrnci rozehřejeme máslo, a slaninu na něm asi minutu opékáme, poté vyjmeme. Ve výpeku opražíme mouku a kari koření. Za stálého mícháme přilijeme mléko i vývar a omáčku asi 10 minut při mírném plameni povaříme. Vajíčka uvaříme natvrdo. Omáčku dochutíme solí, pepřem a kari. Vejce oloupeme a rozpůlíme. Brambory a zeleninu slijeme a necháme okapat. Společně s půlkami vajec vložíme do omáčky. Ještě jednou povaříme. Ragú rozdělíme do misek, posypeme opečenými kostičkami slaniny a podáváme.


Ellis

11. 04. 2012, Recept navštíven: 1414x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pikantné jedlo na kari príchuti

18. 01. 2017, 11:08

Přidat komentář

Facebook komentáře