Chybějící obrázek

Plněná telecí hruď

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

990 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Z umytej teľacej hrude odstránime kosti, na boku ju nakrojíme, urobíme otvor a posolíme. Žĺtok vymiešame s maslom. Pridáme k nemu pokrájané žemle namočené v mlieku, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a tuhý sneh. Dobre premiešame a naplníme mäso. Potom ho zašijeme, prudko z oboch strán opečieme na masti, podlejeme vodou a pečieme v rúre. Keď je mäso upečene, vyberieme ho , šťavu zaprášime múkou a povaríme. Podávame s opekanými zemiakmi, obložené zeleninou a dusenými šampiňonmi.

Tip k receptu

Do plnky možno pridať šampiňóny, zelenú papriku, hrášok, zomleté mäso, pečeň a podobne.

přidejte na:
Jozef

16. 09. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

katka16031 19. 09. 2016, 17:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, chutné

hanka 29. 09. 2019, 19:05

Přidat komentář