Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plněná telecí hruď

Plněná telecí hruď

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
990 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Z umytej teľacej hrude odstránime kosti, na boku ju nakrojíme, urobíme otvor a posolíme. Žĺtok vymiešame s maslom. Pridáme k nemu pokrájané žemle namočené v mlieku, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a tuhý sneh. Dobre premiešame a naplníme mäso. Potom ho zašijeme, prudko z oboch strán opečieme na masti, podlejeme vodou a pečieme v rúre. Keď je mäso upečene, vyberieme ho , šťavu zaprášime múkou a povaríme. Podávame s opekanými zemiakmi, obložené zeleninou a dusenými šampiňonmi.

Bulb Tip k receptu

Do plnky možno pridať šampiňóny, zelenú papriku, hrášok, zomleté mäso, pečeň a podobne.


Jozef

16. 09. 2010, Recept navštíven: 1835x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

19. 09. 2016, 17:44

Přidat komentář

Facebook komentáře