Plněná telecí hruď

Plněná telecí hruď

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

990 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Z umytej teľacej hrude odstránime kosti, na boku ju nakrojíme, urobíme otvor a posolíme. Žĺtok vymiešame s maslom. Pridáme k nemu pokrájané žemle namočené v mlieku, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a tuhý sneh. Dobre premiešame a naplníme mäso. Potom ho zašijeme, prudko z oboch strán opečieme na masti, podlejeme vodou a pečieme v rúre. Keď je mäso upečene, vyberieme ho , šťavu zaprášime múkou a povaríme. Podávame s opekanými zemiakmi, obložené zeleninou a dusenými šampiňonmi.

Tip k receptu

Do plnky možno pridať šampiňóny, zelenú papriku, hrášok, zomleté mäso, pečeň a podobne.

přidejte na:
Jozef

16. 09. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
vyskúšam

19. 09. 2016, 17:44

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.