Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polský bigos

Polský bigos

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
3440 kalorií 0.0g cukrů 120.0g tuků 110.0g bílkovin

Příprava

Osobitne varíme pokrájanú kyslú kapustu a osobitne hlávkovú kapustu v neprikrytej nádobe, až kým nezmäknú.
Potom ich zmiešame. Bravčové mäso umyjeme, posolíme a udusíme na masti a cibuľke.
Vložíme do kapusty, pridáme korenie a všetko ešte asi 30 minút prikryté varime.
Môžeme zaliať pohárom vína.
Bôčik nakrájame na kocky, vyškvaríme a spolu s bledými škvarkami dáme do kapusty. Pridáme na kocky nakrájanú salámu a premiešame.
Môžeme zahustiť zápražkou, podľa chuti posoliť, okoreniť a dovariť na okraji sporáku.

Bulb Tip k receptu

Toto tradične poľské jedlo podávame so zemiakmi alebo čiernym chlebom.


Jozef

13. 09. 2010, Recept navštíven: 3731x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bigos je super dobrý

30. 08. 2016, 13:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

23. 10. 2016, 19:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuci bigos,s chlebíkom dobrota

05. 11. 2016, 17:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na bigos velmi dobrý

05. 08. 2017, 19:30

Přidat komentář

Facebook komentáře