Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Polský bigos

Polský bigos
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

3440 kalorií, 0.0g cukrů, 120.0g tuků, 110.0g bílkovin

Příprava

Osobitne varíme pokrájanú kyslú kapustu a osobitne hlávkovú kapustu v neprikrytej nádobe, až kým nezmäknú.
Potom ich zmiešame. Bravčové mäso umyjeme, posolíme a udusíme na masti a cibuľke.
Vložíme do kapusty, pridáme korenie a všetko ešte asi 30 minút prikryté varime.
Môžeme zaliať pohárom vína.
Bôčik nakrájame na kocky, vyškvaríme a spolu s bledými škvarkami dáme do kapusty. Pridáme na kocky nakrájanú salámu a premiešame.
Môžeme zahustiť zápražkou, podľa chuti posoliť, okoreniť a dovariť na okraji sporáku.

Bulb Tip k receptu

Toto tradične poľské jedlo podávame so zemiakmi alebo čiernym chlebom.

Jozef

13. 09. 2010, Recept navštíven: 3212x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Polský bigos

Polský bigos

Osobitne varíme pokrájanú kyslú kapustu a osobitne hlávkovú kapustu v neprikrytej nádobe, až kým nezmäknú. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Polský bigos Link-arrow
Thumb.57141

Bramborovo - pivní chléb

Najprv si pripravíme kvások z droždia, vlažnej vody a trocha múky, potom ho vlejeme do múky, pridáme postrú...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bigos je super dobrý

30. 08. 2016, 13:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

23. 10. 2016, 19:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuci bigos,s chlebíkom dobrota

05. 11. 2016, 17:56

Přidat komentář

Facebook komentáře