Přírodní pečená kýta z divočáka

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

978 kalorií
0.0g cukrů
92.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Stehno z mladého diviaka očistíme a dôkladne oplachneme. Prešpikujeme ho striedavo pásikmi slaniny, cesnaku, mrkvy, zeleru a polovicami malých cibuliek. Potom ho posolíme, dáme na maslo a slaninu piecť spolu s čiernym korením, novým korením, bobkovým listom. Podlievame bielým vínom alebo mäsovým vývarom. Upečieme ho domäkka, šťavu zahustíme strúhaným chlebom.

Tip k receptu

Podávame s knedľami alebo bielym pečivom, jarabinovým kompótom alebo so žele zo surových čiernych ríbezlí.

přidejte na:
Chybí obrázek

24. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
super jedlo

22. 04. 2016, 09:44

Chybí obrázek
velmi lakavy recept

23. 04. 2016, 18:01

Chybí obrázek
dobre

18. 08. 2016, 20:40

Chybí obrázek
ked sa to urobí moze to byt velmi dobre

18. 10. 2016, 19:21

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.