Přírodní pečená kýta z divočáka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

978 kalorií
0.0g cukrů
92.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Stehno z mladého diviaka očistíme a dôkladne oplachneme. Prešpikujeme ho striedavo pásikmi slaniny, cesnaku, mrkvy, zeleru a polovicami malých cibuliek. Potom ho posolíme, dáme na maslo a slaninu piecť spolu s čiernym korením, novým korením, bobkovým listom. Podlievame bielým vínom alebo mäsovým vývarom. Upečieme ho domäkka, šťavu zahustíme strúhaným chlebom.

Tip k receptu

Podávame s knedľami alebo bielym pečivom, jarabinovým kompótom alebo so žele zo surových čiernych ríbezlí.

přidejte na:
Jozef

24. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
super jedlo

Svetlana 22. 04. 2016, 09:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi lakavy recept

katka16031 23. 04. 2016, 18:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre

dušanka 18. 08. 2016, 20:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ked sa to urobí moze to byt velmi dobre

hanka 18. 10. 2016, 19:21

Přidat komentář