Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Přírodní pečená kýta z divočáka

Přírodní pečená kýta z divočáka
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 45min , porce

978 kalorií, 0.0g cukrů, 92.0g tuků, 21.0g bílkovin

Příprava

Stehno z mladého diviaka očistíme a dôkladne oplachneme. Prešpikujeme ho striedavo pásikmi slaniny, cesnaku, mrkvy, zeleru a polovicami malých cibuliek. Potom ho posolíme, dáme na maslo a slaninu piecť spolu s čiernym korením, novým korením, bobkovým listom. Podlievame bielým vínom alebo mäsovým vývarom. Upečieme ho domäkka, šťavu zahustíme strúhaným chlebom.

Bulb Tip k receptu

Podávame s knedľami alebo bielym pečivom, jarabinovým kompótom alebo so žele zo surových čiernych ríbezlí.

Jozef

24. 11. 2011, Recept navštíven: 10215x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Přírodní pečená kýta z divočáka

Přírodní pečená kýta z divočáka

Stehno z mladého diviaka očistíme a dôkladne oplachneme. Prešpikujeme ho striedavo pásikmi slaniny, cesnaku...

Zobrazit všechny podobné recepty k Přírodní pečená kýta z divočáka Link-arrow
Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super jedlo

22. 04. 2016, 09:44

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi lakavy recept

23. 04. 2016, 18:01

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

18. 08. 2016, 20:40

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ked sa to urobí moze to byt velmi dobre

18. 10. 2016, 19:21

Přidat komentář

Facebook komentáře