Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Přírodní pečená kýta z divočáka

Přírodní pečená kýta z divočáka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 45min
Nutriční hodnoty
978 kalorií 0.0g cukrů 92.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Stehno z mladého diviaka očistíme a dôkladne oplachneme. Prešpikujeme ho striedavo pásikmi slaniny, cesnaku, mrkvy, zeleru a polovicami malých cibuliek. Potom ho posolíme, dáme na maslo a slaninu piecť spolu s čiernym korením, novým korením, bobkovým listom. Podlievame bielým vínom alebo mäsovým vývarom. Upečieme ho domäkka, šťavu zahustíme strúhaným chlebom.

Bulb Tip k receptu

Podávame s knedľami alebo bielym pečivom, jarabinovým kompótom alebo so žele zo surových čiernych ríbezlí.


Jozef

24. 11. 2011, Recept navštíven: 11493x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super jedlo

22. 04. 2016, 09:44

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi lakavy recept

23. 04. 2016, 18:01

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

18. 08. 2016, 20:40

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ked sa to urobí moze to byt velmi dobre

18. 10. 2016, 19:21

Přidat komentář

Facebook komentáře