Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Roštěnky na celeru

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
148280 kalorií 0.0g cukrů 13030.0g tuků 7500.0g bílkovin

Příprava

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Celer a mrkev očistíme a nakrájíme na kostičky. Plátky masa poté naložíme na 24 hodin do marinády z 200 ml vody, octa, bobkových listů, nového koření, celého pepře a polovinu zeleniny. Druhý den na pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme olej a opečeme z obou stran roštěnky, které následně uchováváme teplé. Do výpeku vsypeme nasekanou cibuli a necháme ji zesklovatět. Přidáme marinádu i nasekanou zeleninu, přilijeme víno a necháme asi 10 minut povařit. Nakonec přidáme zbylý celer a mrkev a opět povaříme 10 minut. Do omáčky vmícháme zakysanou smetanu, vložíme do ní opečené roštěnky a přikryté asi 5 minut ještě dusíme. Dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Ellis

04. 10. 2012, Recept navštíven: 1328x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

12. 02. 2016, 11:21

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne rostenky

21. 02. 2016, 09:54

Přidat komentář

Facebook komentáře