Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ryba se špenátem

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 30min
Nutriční hodnoty
392 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Nakrájené rybí maso pokapeme citrónem a dáme na 1/2h do chladu.
Nakrájíme česnek, cibuli, přidáme zázvor, lžíci maizeny, bílek, sůl, lžíci oleje, přidáme rybí maso a nahrubo rozmixujeme. Tvoříme malé knedlíčky, které pomocí lžičky obalíme v maizeně a smažíme na oleji.
Přendáme do vývaru a krátce podusíme.
Na 2 lžících oleje podusíme špenát, osolíme, ochutíme pepřem a sojovou omáčkou.
Hotový špenát dáme na mísu, na to rybí knedlíčky, přelijeme zbylým vývarem, zdobíme proužky červené kapie.


Přidat na Pinterest
karkolka

11. 04. 2010, Recept navštíven: 4237x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto kombinaci dělávám celkem často. Jen do špenátu nepřidávám sojovou omáčku, ale česnek a špetku Vegety a pak jej promíchám na pánvi s vařenými bramborami.
Přidané ingredience: Špenát míchám s uvařenými bramborami

28. 02. 2013, 20:27

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept, vyskúšaný

11. 02. 2017, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře