Ryba se špenátem
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
392
kalorií
0.0g
cukrů
7.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Nakrájené rybí maso pokapeme citrónem a dáme na 1/2h do chladu.
Nakrájíme česnek, cibuli, přidáme zázvor, lžíci maizeny, bílek, sůl, lžíci oleje, přidáme rybí maso a nahrubo rozmixujeme. Tvoříme malé knedlíčky, které pomocí lžičky obalíme v maizeně a smažíme na oleji.
Přendáme do vývaru a krátce podusíme.
Na 2 lžících oleje podusíme špenát, osolíme, ochutíme pepřem a sojovou omáčkou.
Hotový špenát dáme na mísu, na to rybí knedlíčky, přelijeme zbylým vývarem, zdobíme proužky červené kapie.
11. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Špenát míchám s uvařenými bramborami
maruskaji 28. 02. 2013, 21:27
© 2024, Railsformers s.r.o.