Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Španělská hustá omáčka

Španělská hustá omáčka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1156 kalorií, 13.0g cukrů, 93.0g tuků, 21.0g bílkovin

Příprava

Veškerou zeleninu nakrájíme na kousky. Do roztopeného másla přidáme mouku, smažíme 1 minutu do hněda. Přidáme nakrájená rajčata, hovězí bujón, ocet, sójovou omáčku a vaříme 2 minuty. V jiné pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou slaninu, cibule, pórek, papriku, hrášek, fenykl, bobkové listy a smažíme, dokud zelenina nezměkne. Zeleninovou směs přidáme do omáčky a dusíme, dokud nebude hustá.

Bulb Tip k receptu

Ozdobit můžeme nasekanou natí petržele.

Milena

22. 05. 2009, Recept navštíven: 2398x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Španělská hustá omáčka

Španělská hustá omáčka

Veškerou zeleninu nakrájíme na kousky. Do roztopeného másla přidáme mouku, smažíme 1 minutu do hněda. Přidá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Španělská hustá omáčka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře