Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Španělská hustá omáčka

Španělská hustá omáčka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1156 kalorií 13.0g cukrů 93.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Veškerou zeleninu nakrájíme na kousky. Do roztopeného másla přidáme mouku, smažíme 1 minutu do hněda. Přidáme nakrájená rajčata, hovězí bujón, ocet, sójovou omáčku a vaříme 2 minuty. V jiné pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou slaninu, cibule, pórek, papriku, hrášek, fenykl, bobkové listy a smažíme, dokud zelenina nezměkne. Zeleninovou směs přidáme do omáčky a dusíme, dokud nebude hustá.

Bulb Tip k receptu

Ozdobit můžeme nasekanou natí petržele.


Milena

22. 05. 2009, Recept navštíven: 2608x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře