Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Srdíčková polévka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
435 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 59.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí srdíčka opláchneme a vložíme do hrnce. Přidáme ostatní ingredience, přičemž cibuli a česnek oloupeme (na cibuli ponecháme poslední vrstvu slupky) a kořenovou zeleninu očistíme. Zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme cca 40 minut. Na posledních 10 minut přidáme snítky petržele, které nám pomohou pročistit a ovonět vývar. Pak polévku scedíme. Jako zavářku můžeme použít různé nudle, drobení, pohankové krupky, uvařenou kořenovou zeleninu...


Přidat na Pinterest
Ajaja

30. 12. 2010, Recept navštíven: 4137x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá polévka , jen bych přidala i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

15. 10. 2015, 10:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka vyborna, chutná s jatrovými knedličkami

07. 11. 2016, 21:14

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je velmi dobrá

17. 12. 2016, 21:27

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka zo srdiečok je velmi chutná

07. 04. 2017, 09:49

Přidat komentář
Ajaja
A abych nezapomněla - hodí se do ní také játrové knedlíčky...

Ajaja 30. 12. 2010, 19:19

Facebook komentáře