Tagliatelle s houbami, špenátem a rajčaty
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
2408
kalorií
20.0g
cukrů
42.0g
tuků
92.0g
bílkovin
Příprava
Těstoviny uvaříme al dente v osolené vodě, scedíme a necháme je okapat.
Houby očistíme, otřeme vlhkou útěrkou a dle potřeby rozkrájíme. Pórek opláchneme a nakrájíme na kolečka. Špenát přebereme, očistíme a popřípadě jej pokrájíme. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Gorgonzolu rozkrájíme na kostky.
Ve velké pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm houby a pórek. Přidáme špenát a vše dusíme. Vmícháme rajčata, gorgonzolu, těstoviny a společně prohřejeme. Houbovou směs osolíme, opepříme, ochutíme bylinkami a sójovou omáčkou.
Slunečnicová semínka opražíme na pánvi nasucho dozlatova. Rukolu očistíme, opereme a osušíme. Směs vložíme do mísy a posypeme semínky a rukolou.
09. 05. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.