Chybějící obrázek

Tagliatelle s houbami, špenátem a rajčaty

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2408 kalorií
20.0g cukrů
42.0g tuků
92.0g bílkovin


Příprava

Těstoviny uvaříme al dente v osolené vodě, scedíme a necháme je okapat.
Houby očistíme, otřeme vlhkou útěrkou a dle potřeby rozkrájíme. Pórek opláchneme a nakrájíme na kolečka. Špenát přebereme, očistíme a popřípadě jej pokrájíme. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Gorgonzolu rozkrájíme na kostky.
Ve velké pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm houby a pórek. Přidáme špenát a vše dusíme. Vmícháme rajčata, gorgonzolu, těstoviny a společně prohřejeme. Houbovou směs osolíme, opepříme, ochutíme bylinkami a sójovou omáčkou.
Slunečnicová semínka opražíme na pánvi nasucho dozlatova. Rukolu očistíme, opereme a osušíme. Směs vložíme do mísy a posypeme semínky a rukolou.

přidejte na:
Ellis

09. 05. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrota

kotátko 23. 08. 2014, 10:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuci recept,velmi chutný

Svetlana 04. 03. 2017, 20:58

Přidat komentář
Chybějící obrázek
vynikající záležitost..., alespoň jsem zužitkoval zbylé sazenice špenátu:)

Michal 13. 05. 2012, 16:52