Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tagliatelle s houbami, špenátem a rajčaty

Tagliatelle s houbami, špenátem a rajčaty

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
2408 kalorií 20.0g cukrů 42.0g tuků 92.0g bílkovin

Příprava

Těstoviny uvaříme al dente v osolené vodě, scedíme a necháme je okapat.
Houby očistíme, otřeme vlhkou útěrkou a dle potřeby rozkrájíme. Pórek opláchneme a nakrájíme na kolečka. Špenát přebereme, očistíme a popřípadě jej pokrájíme. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Gorgonzolu rozkrájíme na kostky.
Ve velké pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm houby a pórek. Přidáme špenát a vše dusíme. Vmícháme rajčata, gorgonzolu, těstoviny a společně prohřejeme. Houbovou směs osolíme, opepříme, ochutíme bylinkami a sójovou omáčkou.
Slunečnicová semínka opražíme na pánvi nasucho dozlatova. Rukolu očistíme, opereme a osušíme. Směs vložíme do mísy a posypeme semínky a rukolou.


Ellis

09. 05. 2011, Recept navštíven: 2855x


Přidat recenzi
kotátko
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrota

23. 08. 2014, 10:02

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept,velmi chutný

04. 03. 2017, 20:58

Přidat komentář
Thumb
vynikající záležitost..., alespoň jsem zužitkoval zbylé sazenice špenátu:)

Michal 13. 05. 2012, 16:52

Facebook komentáře