Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Telecí pečeně v mléce s česnekem a zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
18690 kalorií 30.0g cukrů 1969.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Telecí pečeni osolíme a opečeme na přepuštěném másle po všech stranách do zlatova, na výpeku orestujeme karotku, celer, petržel, česnek a cibuli nakrájené na hranolky a česnek pouze oloupaný.
Na orestovanou zeleninu přidáme opečené maso a podlijeme mlékem, pečeme přikryté do měkka. Maso vyndáme a omáčku i se zeleninou zredukujeme, zjemníme máslem a smetanou a dochutíme solí.
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka, oloupanou karotku uvaříme v mléce do měkka, karotku i brambory rozmixujeme do hladka se smetanou, solí a máslem. Maso nakrájíme na plátky, podáváme na pyré přelité omáčkou se zeleninou.


Přidat na Pinterest
Alakarte.cz

07. 08. 2012, Recept navštíven: 1433x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná teľacia pečeň

15. 03. 2016, 15:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

30. 05. 2016, 09:43

Přidat komentář

Facebook komentáře