Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vafle s jablky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 20min , porce

2468 kalorií, 7.0g cukrů, 100.0g tuků, 51.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z mléka, mouky, másla, cukru moučky, vejce a kypřícího prášku si připravíme vafle (viz související recepty). Jablka oloupeme, nakrájíme a zbavíme jařince. Vodu smícháme s cukrem, citrónovou šťávou, hřebíčky a přidáme nakrájená jablka. Směs přivedeme k varu a vaříme 20 minut na mírném plameni. Na hotové vafle dáme několik uvařených jablíček, zastříkáme ušlehanou smetanou (šlehačkou), posypeme skořící a pokapeme vzniklým jablečným sirupem.

Milena

12. 06. 2009, Recept navštíven: 3470x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vafle s jablky

Vafle s jablky

Z mléka, mouky, másla, cukru moučky, vejce a kypřícího prášku si připravíme vafle (viz související recepty)...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vafle s jablky Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné vafle

16. 01. 2016, 20:17

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobrý recept

14. 10. 2016, 19:50

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vafle sa vydarili a velmi chutili

02. 11. 2016, 20:14

Přidat komentář

Facebook komentáře