Velikonoční nádivka se sušenými rajčaty
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Den staré rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme nasáknout. Pak rozmačkáme rukama a přidáme vařené uzené maso nakrájené na drobno, 4 žloutky, pokrájenou jarní cibulku, petrželku, pažitku a sušená rajčata. Okořeníme solí, pepřem, muškátovým oříškem, sušeným medvědím česnekem a majoránkou. Ze 4 bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do směsi. Formu na biskupský chlebíček vymažeme sádlem, vysypeme strouhankou a naplníme směsí. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů 25 - 30 minut.
Tip k receptu
Podávat můžeme samotné se zeleninovým salátem nebo jako přílohu k masu.
Jana Smidži29. 03. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 31. 03. 2016, 09:46

Marcianto 31. 03. 2016, 15:23

majka 01. 04. 2016, 15:07

hanka 01. 04. 2016, 15:23

dušanka 13. 04. 2016, 10:41

Svetlana 10. 08. 2016, 19:40

palino 30. 11. 2016, 19:32
Ebinka 01. 07. 2017, 12:11