Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Velikonoční nádivka se sušenými rajčaty

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1148 kalorií 14.0g cukrů 31.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Den staré rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme nasáknout. Pak rozmačkáme rukama a přidáme vařené uzené maso nakrájené na drobno, 4 žloutky, pokrájenou jarní cibulku, petrželku, pažitku a sušená rajčata. Okořeníme solí, pepřem, muškátovým oříškem, sušeným medvědím česnekem a majoránkou. Ze 4 bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do směsi. Formu na biskupský chlebíček vymažeme sádlem, vysypeme strouhankou a naplníme směsí. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů 25 - 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Podávat můžeme samotné se zeleninovým salátem nebo jako přílohu k masu.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

29. 03. 2016, Recept navštíven: 3433x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

31. 03. 2016, 09:46

Marcianto
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Uvařil jsem a bylo to vynikající a teď v sezóně čerstvého medvědího česneku bude určitě ještě lepší

31. 03. 2016, 15:23

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

01. 04. 2016, 15:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a velmi zdrave

01. 04. 2016, 15:23

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

13. 04. 2016, 10:41

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

10. 08. 2016, 19:40

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo nam celkom chutnalo

30. 11. 2016, 19:32

Přidat komentář

Facebook komentáře