Velikonoční nádivka se sušenými rajčaty

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1148 kalorií
14.0g cukrů
31.0g tuků
50.0g bílkovin


Příprava

Den staré rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme nasáknout. Pak rozmačkáme rukama a přidáme vařené uzené maso nakrájené na drobno, 4 žloutky, pokrájenou jarní cibulku, petrželku, pažitku a sušená rajčata. Okořeníme solí, pepřem, muškátovým oříškem, sušeným medvědím česnekem a majoránkou. Ze 4 bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do směsi. Formu na biskupský chlebíček vymažeme sádlem, vysypeme strouhankou a naplníme směsí. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů 25 - 30 minut.

Tip k receptu

Podávat můžeme samotné se zeleninovým salátem nebo jako přílohu k masu.

přidejte na:
Chybí obrázek

29. 03. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobre

31. 03. 2016, 09:46

Chybí obrázek
Uvařil jsem a bylo to vynikající a teď v sezóně čerstvého medvědího česneku bude určitě ještě lepší

31. 03. 2016, 15:23

Chybí obrázek
chutný recept

01. 04. 2016, 15:07

Chybí obrázek
dobre a velmi zdrave

01. 04. 2016, 15:23

Chybí obrázek
vynikajuce

13. 04. 2016, 10:41

Chybí obrázek
výborný recept

10. 08. 2016, 19:40

Chybí obrázek
jedlo nam celkom chutnalo

30. 11. 2016, 19:32

Přidat komentář
Chybí obrázek
Vyborne. Muze mi nekdo poradit jak vlozit recept do oblibenych?dekuji

Ebinka 01. 07. 2017, 12:11

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.