Chybějící obrázek

Vepřové plecko po čínsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

2184 kalorií
0.0g cukrů
204.0g tuků
69.0g bílkovin


Příprava

Bravčové pliecko pokrájame na rezne, vyklepeme a dáme do oleja dusiť s očistenou, na kocky pokrájanou zeleninou a cibuľou. Po hodine mäso vyberieme a potrieme sardelovou pastou, hočicou, sojovou omáčkou a rajčiakovým pretlakom. Mäkké udusené mäso vyberieme, do šťavy prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, povaríme a precedime. Zeleninu pretrieme cez sito, do šťavy pridáme cukor podľa chuti a citrónovú šťavu.

Tip k receptu

Namiesto múkou môžeme zahustiť solamylom.

přidejte na:
Jozef

25. 07. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
plecko na sposob číny velmi chutné
majka 11. 06. 2017, 15:46
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept
katka16031 17. 08. 2017, 21:29
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobre jedlo
hanka 11. 10. 2017, 23:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
veľmi dobrá príprava
dušanka 30. 04. 2019, 21:28
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne urobené
Svetlana 07. 02. 2020, 21:18