Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové plecko po čínsku

Vepřové plecko po čínsku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2184 kalorií 0.0g cukrů 204.0g tuků 69.0g bílkovin

Příprava

Bravčové pliecko pokrájame na rezne, vyklepeme a dáme do oleja dusiť s očistenou, na kocky pokrájanou zeleninou a cibuľou. Po hodine mäso vyberieme a potrieme sardelovou pastou, hočicou, sojovou omáčkou a rajčiakovým pretlakom. Mäkké udusené mäso vyberieme, do šťavy prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, povaríme a precedime. Zeleninu pretrieme cez sito, do šťavy pridáme cukor podľa chuti a citrónovú šťavu.

Bulb Tip k receptu

Namiesto múkou môžeme zahustiť solamylom.


Jozef

25. 07. 2010, Recept navštíven: 3910x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře