Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapečené těstoviny s rajčaty a brokolicí

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
2308 kalorií 25.0g cukrů 74.0g tuků 93.0g bílkovin

Příprava

Troubu rozehřejeme na teplotu 190°C. Těstoviny uvaříme dle návodu.
Na pánvi osmažíme cibulku nakrájenou na kostičky. Měla by lehce zhnědnout. K cibulce přidáme na malé růžičky nakrájenou brokolici a restujeme dalších pět minut. Přidáme na kousky rozkrájená rajčata a ještě asi 3 minuty smažíme.
Jogurty přošleháme s vejci a do směsi vmícháme nastrouhanou mozzarelu a bazalku. Vznklou omáčku spojíme s osmahlou zeleninou a okapanými těstovinami. Osolíme a opepříme.
Zapékací misku vymažeme máslem a těstoviny se zeleninou do ní rozprostřeme. Zapékáme asi 20 minut.

Bulb Tip k receptu

Komu chybí bílkovina, může přidat nakrájená kuřecí prsa.


Přidat na Pinterest
Sonia005

19. 10. 2010, Recept navštíven: 7080x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva recept. Zapékané těstoviny máme v oblibě. V létě dělávám celkem často.
Přidané ingredience: chilli

08. 02. 2013, 21:25

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cestoviny velmi chutne pripravené

18. 12. 2016, 20:42

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na zapečené cestoviny som si obľúbila, sú chutné

23. 05. 2017, 09:34

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúci recept na zapečené cestoviny

23. 06. 2017, 19:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cestoviny su chuťovo perfektné

17. 07. 2017, 20:43

Přidat komentář
Jozef
Výborný recept určite vyskúšam.Ďakujem.Jozef.

Jozef 20. 10. 2010, 12:17

Sonia005
To jsem ráda....doufám, že Vám bude chutnat

Sonia005 21. 10. 2010, 06:46

Thumb
Naprosto skvely recept, moc to chutna...ta mozzarella tomu dodava uzasnou chut...ja jsem tam pridala trochu orestovanych kurecich prs, jen s bazalkou, a opravdu skvele! Dekuji za recept!

Belinka 15. 02. 2012, 15:24

Facebook komentáře