Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zbojnická roštěná podle mamky

Obtížnost Čas přípravy
2h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 3h 10min
Nutriční hodnoty
1172 kalorií 10.0g cukrů 103.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Roštěnky omyjeme, vysušíme kuchyňskou papírovou utěrkou a naklepeme. Z kečupu, prolisovaného česneku, worcestru, sojové omáčky, papriky, zázvoru, chilli, tymiánu a soli si připravíme marinádu. Roštěnky nasolíme a napepříme a minimálně na 2h je necháme odležet v připravené marinádě v lednici. Poté je vyndáme a zprudka na oleji opečeme, dokud není maso měkké. Roštěnky vyndáme a do výpeku přidáme zbytek marinády a připravený hovězí bujón. Opět povaříme. Na taliři roštěnky přelijeme omáčkou a ozdobíme sázeným vejcem nebo volským okem.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

29. 07. 2009, Recept navštíven: 5142x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roštena velmi chuťovo dobra

09. 10. 2016, 18:17

Přidat komentář

Facebook komentáře