Zbojnická roštěná podle mamky

Obtížnost

Čas přípravy

2h 30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

3h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1172 kalorií
10.0g cukrů
103.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Roštěnky omyjeme, vysušíme kuchyňskou papírovou utěrkou a naklepeme. Z kečupu, prolisovaného česneku, worcestru, sojové omáčky, papriky, zázvoru, chilli, tymiánu a soli si připravíme marinádu. Roštěnky nasolíme a napepříme a minimálně na 2h je necháme odležet v připravené marinádě v lednici. Poté je vyndáme a zprudka na oleji opečeme, dokud není maso měkké. Roštěnky vyndáme a do výpeku přidáme zbytek marinády a připravený hovězí bujón. Opět povaříme. Na taliři roštěnky přelijeme omáčkou a ozdobíme sázeným vejcem nebo volským okem.

přidejte na:
Chybí obrázek

29. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
roštena velmi chuťovo dobra

09. 10. 2016, 18:17

Chybí obrázek
výborný recept

12. 02. 2019, 20:41

Chybí obrázek
vyskúšané, velmi chutné jedlo

18. 05. 2019, 21:10

Chybí obrázek
výborný recept

20. 05. 2019, 11:10

Chybí obrázek
kvalitný recept

28. 05. 2019, 10:56

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.