Zbojnická roštěná podle mamky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

3h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1172 kalorií
10.0g cukrů
103.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Roštěnky omyjeme, vysušíme kuchyňskou papírovou utěrkou a naklepeme. Z kečupu, prolisovaného česneku, worcestru, sojové omáčky, papriky, zázvoru, chilli, tymiánu a soli si připravíme marinádu. Roštěnky nasolíme a napepříme a minimálně na 2h je necháme odležet v připravené marinádě v lednici. Poté je vyndáme a zprudka na oleji opečeme, dokud není maso měkké. Roštěnky vyndáme a do výpeku přidáme zbytek marinády a připravený hovězí bujón. Opět povaříme. Na taliři roštěnky přelijeme omáčkou a ozdobíme sázeným vejcem nebo volským okem.

přidejte na:
Šéfredaktor

29. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
roštena velmi chuťovo dobra

dušanka 09. 10. 2016, 18:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept

hanka 12. 02. 2019, 20:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, velmi chutné jedlo

katka16031 18. 05. 2019, 21:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept

Svetlana 20. 05. 2019, 11:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kvalitný recept

palino 28. 05. 2019, 10:56

Přidat komentář