Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zeleninová paštika tří chutí

Zeleninová paštika tří chutí

Obtížnost Čas přípravy
1h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 40min
Nutriční hodnoty
2494 kalorií 74.0g cukrů 129.0g tuků 93.0g bílkovin

Příprava

Uvaříme zvlášť očištěný pórek, řepu a mrkev. Cibuli jemně nakrájíme, osmažíme na oleji dozlatova, přidáme jemně posekaný česnek a osmažíme. Vejce promícháme s moukou, smetanou, rozpuštěným máslem, parmazánem a cibulí s česnekem.

Hmotu rozdělíme na tři části. Do první přidáme rozmixovanou červenou řepu, dochutíme solí a pepřem. Do druhé přidáme rozmixovaný pórek, dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Do třetí části přidáme rozmixovanou mrkev, dochutíme citrónovou kůrou, solí, pepřem a zázvorem. Formu vymažeme máslem a ve vrstvách položíme na sebe hmoty s řepou, pórkem a mrkví. Přikryjeme papírem na pečení a pečeme 90 minut ve vodní lázni při teplotě 180 °C. Upečenou paštiku vychladíme a uložíme na několik hodin do chladničky.


Beruska64

13. 12. 2009, Recept navštíven: 3297x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
inšpirujuci recept na šalát

22. 11. 2016, 21:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paštika chuťovo vyborná

20. 02. 2017, 19:10

Přidat komentář

Facebook komentáře