Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zveřinová paštika

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 2h 20min , porce

1848 kalorií, 2.0g cukrů, 117.0g tuků, 132.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na tuku do zlatistva až hneda. Pridáme na kocky pokrájané mäso a dusíme. Počas dusenia podlievame červeným vínom. Potom pridáme bobkový list, celé čierne korenie, celé nové korenie, osolíme a okoreníme. Dusíme asi 20 minút. Mäso aj so šťavou pomelieme. Pomelieme aj pečeň. Potom spolu zmiešame a ešte raz pomelieme, prípadne rozmixujeme. Slaninu pokrájame na malé kocky. Pistácie a sušené slivky posekáme na menšie časti. Mäso s pečeňou zmiešame so slaninou, pistáciami a slivkami a ochutíme postrúhaným muškátovým orieškom a prelisovaným cesnakom. Vmiešame vajcia a šľahačkovú smotanu, podľa potreby osolíme. Formu (srnčí chrbát) vymastíme olejom, vylejeme do nej pripravenú masu a formu položíme do pekáča, v ktorom máme asi 2 cm vody. Dáme piecť do rúry asi na 1 hodinu.

moto_cross

20. 06. 2010, Recept navštíven: 2271x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zveřinová paštika

Zveřinová paštika

Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na tuku do zlatistva až hneda. Pridáme na kocky pokrájané mäso a dusíme....

Pečená zvěřinová paštika s marinovanou dýní v karamelu s hřebíčkem a skořicí s lehkým salátkem

Pečená zvěřinová paštika s marinovanou dýní v karamelu s hřebíčkem a skořicí s lehkým salátkem

Kančí plec nakrájíme na menší kostky a dáme ji pomalu upéct do trouby s překrájenou cibulí a vepřovým sádle...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zveřinová paštika Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná paštika

23. 09. 2016, 19:09

Přidat komentář

Facebook komentáře