Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Brambory plněné masem

Brambory plněné masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1506 kalorií 1.0g cukrů 75.0g tuků 41.0g bílkovin

Příprava

Očistené zemiaky umyjeme a v strede vydlabeme. Mäso zomelieme, pridáme namočenú a vytlačenú žemlu, vajce, soľ, mleté čierne korenie, postrúhanú cibuľu a pomiešame. Pripravené zemiaky naplníme plnkou, dáme na kastról, podlejeme troškou vody a prikryté pomaly udusíme do mäkka. Z múky a masla pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju vodou, pridáme bobkový list, soľ, trochu cukru a octu a povaríme asi 15 minút. Nakoniec pridáme toľko mlieka, aby vznikla polohustá omáčka, ktorou polejeme udusené naplnené zemiaky.

Bulb Tip k receptu

Toto jedlo je ešte chutnejšie, keď naplnené zemiaky dáme upiecť do rúry a až potom zelejeme omáčkou.


Jozef

18. 07. 2010, Recept navštíven: 1555x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné plnené zemiaky,upečené v rure su vynikajuce

23. 05. 2017, 20:01

Přidat komentář

Facebook komentáře