Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cannelonni se špenátem a kozím sýrem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1520 kalorií 0.0g cukrů 115.0g tuků 91.0g bílkovin

Příprava

Postup je velmi jednoduchý: Cibuli a česnek nakrájíme najemno, sýr na kostičky. Česnek a cibuli opečeme na oleji dozlatova, přidáme špenát a necháme zavadnout. Smícháme se sýrem a rozmixujeme dohladka. Osolíme a opepříme.
Pekáček vymažeme máslem.
Cannelloni plníme špenátovou směsí a skládáme do pekáčku.
Mleté maso opečeme, přidáme rajčata a oregano a touto směsí přelijeme cannelloni.
Posypeme goudou a pečeme na 200 °C asi 45 minut.

Bulb Tip k receptu

Cannelloni jsou italské těstoviny, které mají tvar trubky – něco jako velké penne, které se plní masovou i zeleninovou směsí.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 01. 2016, Recept navštíven: 771x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kozí syr nemusim,davam ovcí

23. 01. 2016, 13:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chuťovo dobre

21. 09. 2016, 15:53

Přidat komentář

Facebook komentáře