Cannelonni se špenátem a kozím sýrem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1520
kalorií
0.0g
cukrů
115.0g
tuků
91.0g
bílkovin
Příprava
Postup je velmi jednoduchý: Cibuli a česnek nakrájíme najemno, sýr na kostičky. Česnek a cibuli opečeme na oleji dozlatova, přidáme špenát a necháme zavadnout. Smícháme se sýrem a rozmixujeme dohladka. Osolíme a opepříme.
Pekáček vymažeme máslem.
Cannelloni plníme špenátovou směsí a skládáme do pekáčku.
Mleté maso opečeme, přidáme rajčata a oregano a touto směsí přelijeme cannelloni.
Posypeme goudou a pečeme na 200 °C asi 45 minut.
Tip k receptu
Cannelloni jsou italské těstoviny, které mají tvar trubky – něco jako velké penne, které se plní masovou i zeleninovou směsí.
sonizna22. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.