Cannelonni se špenátem a kozím sýrem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1520 kalorií
0.0g cukrů
115.0g tuků
91.0g bílkovin


Příprava

Postup je velmi jednoduchý: Cibuli a česnek nakrájíme najemno, sýr na kostičky. Česnek a cibuli opečeme na oleji dozlatova, přidáme špenát a necháme zavadnout. Smícháme se sýrem a rozmixujeme dohladka. Osolíme a opepříme.
Pekáček vymažeme máslem.
Cannelloni plníme špenátovou směsí a skládáme do pekáčku.
Mleté maso opečeme, přidáme rajčata a oregano a touto směsí přelijeme cannelloni.
Posypeme goudou a pečeme na 200 °C asi 45 minut.

Tip k receptu

Cannelloni jsou italské těstoviny, které mají tvar trubky – něco jako velké penne, které se plní masovou i zeleninovou směsí.

přidejte na:
sonizna

22. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kozí syr nemusim,davam ovcí

katka16031 23. 01. 2016, 13:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom chuťovo dobre

majka 21. 09. 2016, 15:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravene cecstoviny

palino 15. 05. 2019, 18:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané s ovčím syrom, veľmi ctné

hanka 29. 09. 2019, 19:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

dušanka 01. 10. 2019, 21:11

Přidat komentář
iva.sulcova
Super!

iva.sulcova 22. 08. 2017, 06:23