Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cukeťák

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
3400 kalorií 1.0g cukrů 270.0g tuků 81.0g bílkovin

Příprava

Cukety i se slupkou nastrouháme najemno, v míse promícháme se všemi ingrediencemi kromě bílků a okořeníme podle chuti. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který postupně vmícháme do směsi. Směs vlijeme do vymazané a moukou vysypané zapékací misky. Zapékáme na 180°C asi 30 minut. Cukeťák můžeme podávat teplý i studený.


Přidat na Pinterest
pskrob

08. 03. 2010, Recept navštíven: 5782x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také dávám místo mouky brambory. Osobně mám tento recept moc ráda. Před servírováním porci jemně posypu parmezánem.
Přidané ingredience: Trošku parmezánu, brambory místo mouky

26. 02. 2013, 14:58

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblubený cuketák, jemný

06. 01. 2017, 20:50

Přidat komentář
Thumb
Dělám doma něco podobného, místo mouky dávám 2 - 3 brambory nahrubo nastrouhané a trochu strouhanky. Rodina si tento pokrm velice oblíbila.

Dagmar 07. 08. 2010, 17:28

Angel 666
Anglické slaniny dávám jen 100 g a docela to stačí. Tento cuketový nákyp dělám každý rok několikrát, u nás je oblíbený. Dnes byl k večeři a tak přidávám fotičku :o).

Angel 666 28. 06. 2011, 20:00

Facebook komentáře