Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušená ryba z misky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1848 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 179.0g bílkovin

Příprava

Bramboru oloupeme a nakrájíme na větší kusy.
Cibuli a česnek nakrájíme na jemno.
Rybu nakrájíme na větší kusy.
Brambory smažíme přikryté asi 5 minut na oleji dozlatova. Poté přidáme cibuli a česnek.
Po čtyřech minutách přidáme rajčata, protlak, tymián a sójovou omáčku. Dobře promícháme.
Osolíme, opepříme a povaříme.
Rybí kousky položíme nahoru na omáčku – nemícháme, aby se ryba nerozbila. Vaříme 4 minuty.
Podáváme posypané petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Jedna porce obsahuje 1279 kJ, 32 g bílkovin, 29 g sacharidů, 7 g tuku, 7 g vlákniny.


Přidat na Pinterest
sonizna

09. 12. 2015, Recept navštíven: 676x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý rcept na prípravu ryby

12. 12. 2015, 17:33

Jana Smidži
Restaurant_star
Kdy přidáváme fazole a v jakém stavu?
Přidané ingredience: fazole

12. 12. 2015, 17:52

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá ryba s fazulami

14. 12. 2015, 20:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

16. 12. 2015, 11:46

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na prípravu chutnej ryby

16. 12. 2015, 11:52

kouckadaniela
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobry recept, chutne jidlo

24. 03. 2017, 19:02

Přidat komentář
kouckadaniela
Super

kouckadaniela 24. 03. 2017, 19:01

Facebook komentáře