Dušená ryba z misky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1848
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
179.0g
bílkovin
Příprava
Bramboru oloupeme a nakrájíme na větší kusy.
Cibuli a česnek nakrájíme na jemno.
Rybu nakrájíme na větší kusy.
Brambory smažíme přikryté asi 5 minut na oleji dozlatova. Poté přidáme cibuli a česnek.
Po čtyřech minutách přidáme rajčata, protlak, tymián a sójovou omáčku. Dobře promícháme.
Osolíme, opepříme a povaříme.
Rybí kousky položíme nahoru na omáčku – nemícháme, aby se ryba nerozbila. Vaříme 4 minuty.
Podáváme posypané petrželkou.
Tip k receptu
Jedna porce obsahuje 1279 kJ, 32 g bílkovin, 29 g sacharidů, 7 g tuku, 7 g vlákniny.
sonizna09. 12. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.