Fazole na husto pikant
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
2188
kalorií
0.0g
cukrů
64.0g
tuků
160.0g
bílkovin
Příprava
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. Pozor na rozvaření, měly by být na zkus příjemně tvrdé.
Mezitím na oleji zpěníme najemno nasekanou cibuli. Přidáme česnek nasekaný na plátky. Orestujeme, vložíme maso a opékáme ze všech stran, dokud neztmavne. Okořeníme veškerým kořením, vlijeme rajský protlak a podusíme asi 5 minut. Cuketu nakrájíme na kostičky, papriku na proužky a vložíme k masu. Podlijeme trochou bujónu, přikryjeme a dusíme asi 30 minut. Během dušení dáváme pozor, ať se nám nevypaří tekutina a dle potřeby podléváme bujónem. Hotové fazole zcedíme, přidáme k masovozeleninové směsi. Zasypeme kukuřicí a na talíři dozdobíme rajčátky. Podáváme s chlebem.
14. 05. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.