Fazole na husto pikant
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. Pozor na rozvaření, měly by být na zkus příjemně tvrdé.
Mezitím na oleji zpěníme najemno nasekanou cibuli. Přidáme česnek nasekaný na plátky. Orestujeme, vložíme maso a opékáme ze všech stran, dokud neztmavne. Okořeníme veškerým kořením, vlijeme rajský protlak a podusíme asi 5 minut. Cuketu nakrájíme na kostičky, papriku na proužky a vložíme k masu. Podlijeme trochou bujónu, přikryjeme a dusíme asi 30 minut. Během dušení dáváme pozor, ať se nám nevypaří tekutina a dle potřeby podléváme bujónem. Hotové fazole zcedíme, přidáme k masovozeleninové směsi. Zasypeme kukuřicí a na talíři dozdobíme rajčátky. Podáváme s chlebem.
14. 05. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 13. 01. 2016, 10:53

hanka 12. 02. 2016, 10:38

Svetlana 11. 03. 2016, 12:41

katka16031 09. 05. 2016, 10:27

palino 29. 08. 2019, 13:28