Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Holandské masové koule s květákem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
10776 kalorií 247.0g cukrů 131.0g tuků 465.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si vymažeme pekáček tukem a poklademe růžičkami květáku. Na květák poklademe cibuli. Strouhané brambory smícháme se solí a kmínem naneseme na cibuli.
Z mletého masa, goudy, soli, pepře a mléka vytvoříme směs a z té pak koule velikosti pingpongových míčků. Ty poklademe na brambory a celé zalijeme směsí z vajec, zakysané smetany, kečupu, soli, pepře a cayenského pepře či tabaska dle chuti. Zakryjeme alobalem či poklicí a upečeme při 250°C. Asi po 30 minutách odklopíme a dopečeme dorůžova.


Přidat na Pinterest
fialka

06. 09. 2012, Recept navštíven: 2075x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujal tento recept, určite ho vyskúšam

03. 05. 2016, 19:36

Přidat komentář

Facebook komentáře