Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Holandské masové koule s květákem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

10776 kalorií, 247.0g cukrů, 131.0g tuků, 465.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nejprve si vymažeme pekáček tukem a poklademe růžičkami květáku. Na květák poklademe cibuli. Strouhané brambory smícháme se solí a kmínem naneseme na cibuli.
Z mletého masa, goudy, soli, pepře a mléka vytvoříme směs a z té pak koule velikosti pingpongových míčků. Ty poklademe na brambory a celé zalijeme směsí z vajec, zakysané smetany, kečupu, soli, pepře a cayenského pepře či tabaska dle chuti. Zakryjeme alobalem či poklicí a upečeme při 250°C. Asi po 30 minutách odklopíme a dopečeme dorůžova.

fialka

06. 09. 2012, Recept navštíven: 1920x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Holandské masové koule s květákem

Holandské masové koule s květákem

Nejprve si vymažeme pekáček tukem a poklademe růžičkami květáku. Na květák poklademe cibuli. Strouhané bram...

Zobrazit všechny podobné recepty k Holandské masové koule s květákem Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujal tento recept, určite ho vyskúšam

03. 05. 2016, 19:36

Přidat komentář

Facebook komentáře