Holandské masové koule s květákem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

10776 kalorií
247.0g cukrů
131.0g tuků
465.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si vymažeme pekáček tukem a poklademe růžičkami květáku. Na květák poklademe cibuli. Strouhané brambory smícháme se solí a kmínem naneseme na cibuli.
Z mletého masa, goudy, soli, pepře a mléka vytvoříme směs a z té pak koule velikosti pingpongových míčků. Ty poklademe na brambory a celé zalijeme směsí z vajec, zakysané smetany, kečupu, soli, pepře a cayenského pepře či tabaska dle chuti. Zakryjeme alobalem či poklicí a upečeme při 250°C. Asi po 30 minutách odklopíme a dopečeme dorůžova.

přidejte na:
fialka

06. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujal tento recept, určite ho vyskúšam

hanka 03. 05. 2016, 19:36

Přidat komentář