Jehněčí kýta ve šťouchaných pažitkových bramborech, přelitá omáčkou z kořenové zeleniny
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
4h 0min
Celkový čas
4h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
177
kalorií
1.0g
cukrů
0.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Jehněčí kýtu osolíme a opepříme a naložíme do olivového oleje. Přidáme rozmarýn a česnek, celé přikryjeme a pečeme do rozpadnutí při cca 110°C (3 až 4 hodiny). Uvaříme brambory do měkka ve vroucí osolené vodě a rozmixujeme s pažitkou. Podusíme kořenovou zeleninu a povaříme s jehněčím vývarem, přidáme červené víno a brusinky.
Šéfredaktor14. 06. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Výborný recept!
Roxana 15. 06. 2013, 11:07
© 2024, Railsformers s.r.o.