Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jehněčí kýta ve šťouchaných pažitkových bramborech, přelitá omáčkou z kořenové zeleniny

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
4h 0min 4h 20min
Nutriční hodnoty
177 kalorií 1.0g cukrů 0.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí kýtu osolíme a opepříme a naložíme do olivového oleje. Přidáme rozmarýn a česnek, celé přikryjeme a pečeme do rozpadnutí při cca 110°C (3 až 4 hodiny). Uvaříme brambory do měkka ve vroucí osolené vodě a rozmixujeme s pažitkou. Podusíme kořenovou zeleninu a povaříme s jehněčím vývarem, přidáme červené víno a brusinky.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

14. 06. 2013, Recept navštíven: 1416x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dlouho jsme jehněčí neměli, je dost drahé a málokdy ho seženu. Nemusím jej často, ale jinak je výborné, recept bezvadný, jen ještě podotknu, že je nutno podávat vždy ihned, jakmile se maso ochladí, není dobré.
Přidané ingredience: Výborný recept!

15. 06. 2013, 09:07

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jehněčí maso se dost těžko schání

05. 04. 2015, 08:00

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahnacina urobena na velmi dobrý sposob, chutná

29. 03. 2016, 13:21

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

18. 01. 2017, 13:40

Přidat komentář

Facebook komentáře