Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kakaové cukroví s mandlovým krémem

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
8min 1h 8min
Nutriční hodnoty
5174 kalorií 14.0g cukrů 266.0g tuků 84.0g bílkovin

Příprava

Máslo, žloutky a cukr vyšleháme do pěny. Přidáme prosátou mouku, kakao, kypřící prášek a ořechy. Vypracujeme tužší těsto, které necháme chvíli odpočinout v lednici. Těsto na pomoučeném válu vyválíme na 3-4 mm, vykrojíme oválky, přeložíme je na plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 7-8 minut. Vychlazené cukroví slepíme mandlovým krémem.

Mandlový krém: Máslo vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny. Mandle s vanilkovým cukrem zalijeme vroucím mlékem, přidáme rum, promícháme a necháme vychladnout. Nakonec mandlovou hmotu přidáme do másla a vyšleháme.

Cukroví polijeme rozpuštěnou čokoládou a ozdobíme cukrovými ozdůbkami. Necháme ztuhnout.


Přidat na Pinterest
uschi3

05. 05. 2011, Recept navštíven: 5791x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre cukroví

06. 09. 2016, 13:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vydarený recept

19. 03. 2017, 19:41

Přidat komentář

Facebook komentáře