Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr na sladkokyselo

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1780 kalorií, 0.0g cukrů, 142.0g tuků, 138.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kapra nakrájíme na nudličky asi 1 x 3 cm, obalíme ve škrobové moučce a osmažíme na pánvi na 4 lžících rozpáleného oleje dokřupava.
Hotové nudličky vyndáme z pánve a udržujeme teplé. Na pánev dáme nový olej a osmažíme cibuli a pórek nakájené na půlkolečka a česnek nasekaný na plátky. Také udržujeme v teple.
Nakonec si připravíme omáčku. Z cukru upražíme za stálého míchání karamel, jakmile začne hnědnout, mírně ho zalijeme vodou. Přidáme rozdrobenou bujónovou kostku, sojovou omáčku, ocet, víno, bílý pepř a zázvor. Krátce povaříme a nakonec zahustíme škrobem do hustoty medu.
Na talíře rozdělíme rybu, na ni nasypeme zeleninovou směs a nakonec s citem vše pokapeme omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Pro lepší barvu můžeme přidat nakrájenou červenou papriku.
K tomuto pokrmu se výborně hodí bílé víno.

Angel 666

09. 11. 2009, Recept navštíven: 1547x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr na sladkokyselo

Kapr na sladkokyselo

Kapra nakrájíme na nudličky asi 1 x 3 cm, obalíme ve škrobové moučce a osmažíme na pánvi na 4 lžících rozpá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr na sladkokyselo Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře