Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Lahůdkové kotlety s kyselým zelím

Lahůdkové kotlety s kyselým zelím

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
244 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Mäso nasekáme na kotlety a okrajové blany narežeme. Potom ich osolíme, obalíme v múke a opečieme na masti. Do výpeku dáme zvýšok múky, rascu a opražíme. Pridáme postrúhaný syr, rozotretý cesnak, mletú papriku, zalejeme šťavou z kapusty, pridáme opečené kotlety a dusíme. Podľa potreby podlievame vodou. Pokrájanú slaninu vyškvaríme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opečieme. Nakoniec pridáme kyslú kapustu, trošku rasce, cukru a dusíme. Pred dodusením primiešame strúhaný cgren a surové postrúhané zemiaky. Prevaríme.

Bulb Tip k receptu

Podávame tak, že na dno taniera dáme kapustovú omáčku a na vrch kotlety.


Jozef

16. 08. 2010, Recept navštíven: 1996x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

16. 09. 2016, 12:01

Přidat komentář

Facebook komentáře