Chybějící obrázek

Lahůdkové kotlety s kyselým zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

244 kalorií
1.0g cukrů
1.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Mäso nasekáme na kotlety a okrajové blany narežeme. Potom ich osolíme, obalíme v múke a opečieme na masti. Do výpeku dáme zvýšok múky, rascu a opražíme. Pridáme postrúhaný syr, rozotretý cesnak, mletú papriku, zalejeme šťavou z kapusty, pridáme opečené kotlety a dusíme. Podľa potreby podlievame vodou. Pokrájanú slaninu vyškvaríme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opečieme. Nakoniec pridáme kyslú kapustu, trošku rasce, cukru a dusíme. Pred dodusením primiešame strúhaný cgren a surové postrúhané zemiaky. Prevaríme.

Tip k receptu

Podávame tak, že na dno taniera dáme kapustovú omáčku a na vrch kotlety.

přidejte na:
Jozef

16. 08. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept

hanka 16. 09. 2016, 12:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kotlety vyborne chutia

palino 12. 12. 2018, 18:40

Přidat komentář