Lahůdkové kotlety s kyselým zelím
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
244
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Mäso nasekáme na kotlety a okrajové blany narežeme. Potom ich osolíme, obalíme v múke a opečieme na masti. Do výpeku dáme zvýšok múky, rascu a opražíme. Pridáme postrúhaný syr, rozotretý cesnak, mletú papriku, zalejeme šťavou z kapusty, pridáme opečené kotlety a dusíme. Podľa potreby podlievame vodou. Pokrájanú slaninu vyškvaríme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a opečieme. Nakoniec pridáme kyslú kapustu, trošku rasce, cukru a dusíme. Pred dodusením primiešame strúhaný cgren a surové postrúhané zemiaky. Prevaríme.
Tip k receptu
Podávame tak, že na dno taniera dáme kapustovú omáčku a na vrch kotlety.
Jozef16. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.