Lasagne s lososem, špenátem a rajčaty

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

3812 kalorií
22.0g cukrů
328.0g tuků
223.0g bílkovin


Příprava

Lososa zbavíme kůže a rozebereme na kousky.
Česnek utřeme a smažíme ho na troše olej, přidáme špenát, sůl a pepř.
Rajčata nakrájíme na kolečka.
Mascarpone smícháme s mlékem, vejce, muškátovým květem, bazalkou a tymiánem.
Pekáček vymažeme olejem, na spodek dáme lasagne a pak libovolně střídáme jednotlivé vrstvy. Horní vrstvu tvoří lasagne posypané parmezánem.
Pečeme 40 minut na 190 °C.

Tip k receptu

Po vytáhnutí z trouby ještě necháme tak 10 minut odležet a teprve potom krájíme. Lasagne budou více držet při sobě a nerozbijeme je.

přidejte na:
sonizna

26. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lasagne s lososom nepoznam,tak vyskúšam

palino 27. 01. 2016, 10:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
su to velmi chutne lasagne

majka 12. 05. 2016, 11:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
lasagne chutia vyborne

Svetlana 23. 05. 2016, 09:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborné lasagne

dušanka 10. 06. 2019, 09:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné lasagne

katka16031 05. 10. 2019, 22:01

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Lepe je začínat a končit směsí něž plátkem lasagni, plátek totiž takto vytvrdne

Mir 03. 03. 2017, 16:52