Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Máslová dýně z kastrolu

Máslová dýně z kastrolu
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

340 kalorií, 13.0g cukrů, 14.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme na plátky, brambory na kostičky. Dýni oloupeme a také nakrájíme na kostičky. Cibuli a utřený česnek smažíme asi 7 minut na oleji. Poté přidáme kmín a papriku a smažíme další 2 minuty. Přidáme brambory, nakrájenou papriku, dýni a smažíme 2 minuty. Poté vmícháme rajčata, víno a vývar, osolíme, opepříme a vaříme 15 minut. Přidáme i bulgur a vaříme dalších 15 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s řeckým jogurtem posypané čedarem.

sonizna

25. 08. 2015, Recept navštíven: 1229x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Máslová dýně z kastrolu

Máslová dýně z kastrolu

Cibuli nakrájíme na plátky, brambory na kostičky. Dýni oloupeme a také nakrájíme na kostičky. Cibuli a utře...

Zobrazit všechny podobné recepty k Máslová dýně z kastrolu Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskúšať

08. 10. 2015, 10:41

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskusala som- dobre

09. 10. 2015, 18:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutilo dobre

11. 02. 2016, 10:49

Přidat komentář

Facebook komentáře