Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Masové kroketky s cibulí

Masové kroketky s cibulí

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
1768 kalorií 8.0g cukrů 188.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Kapie a chilli papričky nakrájíme nadrobno, vmícháme do majonézy, přidáme sardelovou pastu, nastrouhaný česnek, špetku soli, mletou sladkou papriku a promícháme. Odložíme do ledničky a necháme dobře vychladit. Žemli namočíme do vývaru, vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme k mletému masu, osolíme, opepříme a okmínujeme. Hmotu rozdělíme na 4 části a z každé vytvoříme placku. Na každou dáme 1 lžíci cibule a svineme do válečku. Na rozpáleném olivovém oleji na pánvi pomalu smažíme ze všech stran.


Beruska64

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1497x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nie je to nič naročne a chutí to vyborne

18. 11. 2016, 20:53

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne, dobre jedlo

27. 11. 2016, 20:46

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšam

03. 03. 2017, 10:32

Přidat komentář
Angel 666
Nějak tomu nerozumím. Ta ochucená majonéza se vmíchá do mletého masa nebo se podává jako studená omáčka?

Angel 666 26. 12. 2009, 16:35

Roxana
No jo, o té omáčce tam krom popisu, pak už není zmínka, přijde mi to, že se to podává jako třeba tatarka k hotovému jídlu.

Roxana 26. 12. 2009, 17:01

bottle
ano, myšleno jako dochucovadlo ;)

bottle 27. 12. 2009, 00:17

Roxana
Dík za vysvětlení, je vidět, že jsme inteligentní holky - pochopily jsme to.

Roxana 27. 12. 2009, 12:19

Beruska64
Ano, pochopily jste to správně :)

Beruska64 29. 12. 2009, 20:18

Facebook komentáře