Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Masové kroketky s cibulí

Masové kroketky s cibulí
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

1768 kalorií, 8.0g cukrů, 188.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Kapie a chilli papričky nakrájíme nadrobno, vmícháme do majonézy, přidáme sardelovou pastu, nastrouhaný česnek, špetku soli, mletou sladkou papriku a promícháme. Odložíme do ledničky a necháme dobře vychladit. Žemli namočíme do vývaru, vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme k mletému masu, osolíme, opepříme a okmínujeme. Hmotu rozdělíme na 4 části a z každé vytvoříme placku. Na každou dáme 1 lžíci cibule a svineme do válečku. Na rozpáleném olivovém oleji na pánvi pomalu smažíme ze všech stran.

Beruska64

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1372x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Masové kroketky s cibulí

Masové kroketky s cibulí

Kapie a chilli papričky nakrájíme nadrobno, vmícháme do majonézy, přidáme sardelovou pastu, nastrouhaný čes...

Zobrazit všechny podobné recepty k Masové kroketky s cibulí Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nie je to nič naročne a chutí to vyborne

18. 11. 2016, 20:53

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne, dobre jedlo

27. 11. 2016, 20:46

Přidat komentář
Angel 666
Nějak tomu nerozumím. Ta ochucená majonéza se vmíchá do mletého masa nebo se podává jako studená omáčka?

Angel 666 26. 12. 2009, 16:35

Roxana
No jo, o té omáčce tam krom popisu, pak už není zmínka, přijde mi to, že se to podává jako třeba tatarka k hotovému jídlu.

Roxana 26. 12. 2009, 17:01

bottle
ano, myšleno jako dochucovadlo ;)

bottle 27. 12. 2009, 00:17

Roxana
Dík za vysvětlení, je vidět, že jsme inteligentní holky - pochopily jsme to.

Roxana 27. 12. 2009, 12:19

Beruska64
Ano, pochopily jste to správně :)

Beruska64 29. 12. 2009, 20:18

Facebook komentáře