Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mořský ďas ve slaninovém kabátku s šalvějovým rizotem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3312 kalorií, 0.0g cukrů, 154.0g tuků, 103.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Medailónky opepříme a zabalíme do anglické slaniny. Vložíme do pekáčku a v troubě předehřáté na 160°C pečeme cca 15 minut.
Šalotku oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Zpěníme ji na oleji, přidáme rýži a krátce orestujeme. Poté zalijeme bílým vínem, přidáme bobkový list a vývar. Necháme vařit pod pokličkou na malém plamenu cca 15 minut. Když je rýže uvařená a tekutina se do rýže vsákla, přidáme parmazán a najemno nasekanou šalvěj. Promícháme, rizoto v hrnci dáme stranou, přidáme máslo, osolíme a opepříme dle chuti. Naposledy lehce promícháme. Podáváme s pomerančovými segmenty a restovanými cherry rajčátky. Pomeranč oloupeme a z jednotlivých dílků opatrně ostrým nožem vykrájíme filátka (segmenty). Rajčátka krátce orestujeme na rozpáleném olivovém oleji.

Šéfredaktor

05. 11. 2012, Recept navštíven: 1355x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mořský ďas ve slaninovém kabátku s šalvějovým rizotem

Mořský ďas ve slaninovém kabátku s šalvějovým rizotem

Medailónky opepříme a zabalíme do anglické slaniny. Vložíme do pekáčku a v troubě předehřáté na 160°C pečem...

Pečený mořský ďas s citronovou trávou

Pečený mořský ďas s citronovou trávou

Rybu omyjeme, osolíme a opepříme z obou stran. Nařízneme a koření vetřeme i do řezů. Položíme ji na velký ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mořský ďas ve slaninovém kabátku s šalvějovým rizotem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře