Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pařížská bramborová polévka

Pařížská bramborová polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 45min , porce

612 kalorií, 0.0g cukrů, 36.0g tuků, 21.0g bílkovin

Příprava

Cibuľu očistíme, pokrájame, zapeníme na oleji, pridáme postrúhaný zeler a rajčiakový pretlak, na rezance pokrájanú šunku, bobkový list, očistené zemiaky pokrájané na kocky, zalejeme vývarom a na miernom ohni varíme. Hotové odstavíme, vlejeme žĺtky rozšľahané vo víne, ochutíme soľou, postrúhaným muškatovým orechom a tymianom.

Bulb Tip k receptu

Ak je polievka príjemne teplá a pekne vonia, pochváľte ju pred paňou domu...Ale nenaberte si jej znova! Naplnili by ste si žalúdok. Pamätajte na druhý chod. To,čo príde potom, môže být ešte lepšie.

Jozef

17. 07. 2010, Recept navštíven: 1492x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pařížská bramborová polévka

Pařížská bramborová polévka

Cibuľu očistíme, pokrájame, zapeníme na oleji, pridáme postrúhaný zeler a rajčiakový pretlak, na rezance po...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pařížská bramborová polévka Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...

Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná polievka

25. 05. 2016, 09:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchá a dobrá polievka

02. 09. 2016, 19:19

Přidat komentář

Facebook komentáře