Pařížská bramborová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
45min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
612
kalorií
0.0g
cukrů
36.0g
tuků
21.0g
bílkovin
Příprava
Cibuľu očistíme, pokrájame, zapeníme na oleji, pridáme postrúhaný zeler a rajčiakový pretlak, na rezance pokrájanú šunku, bobkový list, očistené zemiaky pokrájané na kocky, zalejeme vývarom a na miernom ohni varíme. Hotové odstavíme, vlejeme žĺtky rozšľahané vo víne, ochutíme soľou, postrúhaným muškatovým orechom a tymianom.
Tip k receptu
Ak je polievka príjemne teplá a pekne vonia, pochváľte ju pred paňou domu...Ale nenaberte si jej znova! Naplnili by ste si žalúdok. Pamätajte na druhý chod. To,čo príde potom, môže být ešte lepšie.
Jozef17. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.