Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Paštika z kuřecího masa se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 3h 30min
Nutriční hodnoty
1696 kalorií 0.0g cukrů 88.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Hřiby uvaříme ve vodě. Scezené hřiby jemně nasekáme, vývar odpaříme na 0,5 dcl. Kuře vykostíme, kuřecí prsa odložíme. Zbytek kuřecího masa, vepřovou a telecí plec jemně nasekáme na robotu. Přidáme vejce, koňak, smetanu, hřiby, vývar, osolíme, opepříme a vypracujeme těsto. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a promícháme s rozpuštěným máslem. Proužky obalíme v nasekané petrželi, pažitce a kopru. Formu na paštiku vyložíme plátky slaniny, vložíme polovinu masové hmoty, na kterou položíme obalené maso z kuřecích prsou a přikryjeme zbytkem masové hmoty. Celek přikryjeme plátky slaniny. Pečeme 90 minut při 200 °C. Paštiku necháme vychladit a uložíme na 6 hodin odležet do ledničky. Poté mažeme na chléb.


Přidat na Pinterest
Beruska64

11. 12. 2009, Recept navštíven: 3744x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paštikaje velmi chutná

22. 11. 2016, 21:53

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na paštiku

05. 07. 2017, 19:16

Přidat komentář

Facebook komentáře