Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Portugalské filé

Portugalské filé

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 1dní 0h 15min
Nutriční hodnoty
1996 kalorií 4.0g cukrů 216.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Filé nakrájíme na plátky asi 2-3 cm silné, naskládáme do nádoby a zalijeme asi polovinou oleje, do něhož přidáme nastrouhaný česnek, pepř, sůl, oregáno, petrželku a kopr. Necháme v chladu 24 hodin. Pak opečeme na oleji. Mezitím si připravíme omáčku. Všechny uvedené součásti dobře promícháme. Maso na talířích ochutíme solí a pepřem a obložíme plátky citronu, posypeme pažitkou, řeřichou. Omáčku podáváme zvlášť.


karkolka

16. 02. 2010, Recept navštíven: 2037x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

13. 09. 2016, 18:26

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre urobene file

04. 02. 2017, 20:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele pripravené filé

28. 03. 2017, 19:30

Přidat komentář

Facebook komentáře