Chybějící obrázek

Portugalské filé

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 0min
Čas vaření
15min

Celkový čas

1dní 0h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

1996 kalorií
4.0g cukrů
216.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Filé nakrájíme na plátky asi 2-3 cm silné, naskládáme do nádoby a zalijeme asi polovinou oleje, do něhož přidáme nastrouhaný česnek, pepř, sůl, oregáno, petrželku a kopr. Necháme v chladu 24 hodin. Pak opečeme na oleji. Mezitím si připravíme omáčku. Všechny uvedené součásti dobře promícháme. Maso na talířích ochutíme solí a pepřem a obložíme plátky citronu, posypeme pažitkou, řeřichou. Omáčku podáváme zvlášť.

přidejte na:
karkolka

16. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné
hanka 13. 09. 2016, 20:26
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre urobene file
katka16031 04. 02. 2017, 21:12
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
skvele pripravené filé
dušanka 28. 03. 2017, 21:30