Pravá vietnamská PHO
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
2h 30min
Celkový čas
2h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
1662
kalorií
15.0g
cukrů
32.0g
tuků
105.0g
bílkovin
Příprava
Hovězí kosti zalijeme dvěma litry vody, přidáme přepůlené šalotky, přepůlený česnek, nastrouhaný zázvor, badyán, skořici, anýz, sůl a cukr. Vaříme dvě hodiny. Vývar přecedíme a půl hodiny v něm povaříme hovězí maso. Nudle připravíme podle návodu. Na talíř rozdělíme nudle, přidáme plátky hovězího masa (snažíme se nakrájet na co nejužší plátky) a přelijeme vývarem. Přidáme nasekanou chilli papričku, mátu a koriandr a dochutíme citrónovou šťávou.
Tip k receptu
Jde o takovou hustou polévku, kterou můžeme podávat i jako hlavní chod.
sonizna11. 09. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.