Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh s pečenými bramborami a slaninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
824 kalorií 0.0g cukrů 67.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Brambory vaříme 15 minut vcelku ve slupce do poloměkka.
Mezitím si nakrájíme uzenou slaninu a nastrouháme goudu. Obojí smícháme.
Brambory nakrojíme do kříže a uděláme v nich tak malý důlek, který osolíme, opepříme a naplníme sýrovou směsí. Pečeme 20 minut na 180 °C.
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, polovinu jí dáme k očištěným, očesnekovaným, osoleným a opepřeným pstruhům a polovinu na dno pekáčku. Na slaninu dáme naplněné pstruhy a pečeme 25 minut na 180 °C. Průběžně poléváme výpekem.
Pstruhy podáváme s pečenými bramborami.


Přidat na Pinterest
sonizna

24. 02. 2016, Recept navštíven: 692x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na pstruha

24. 02. 2016, 10:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra uprava pstruha

19. 03. 2016, 19:36

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborně připravený pstruh

06. 06. 2017, 10:30

Přidat komentář

Facebook komentáře