Pstruh s pečenými bramborami a slaninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
35min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
824
kalorií
0.0g
cukrů
67.0g
tuků
39.0g
bílkovin
Příprava
Brambory vaříme 15 minut vcelku ve slupce do poloměkka. Mezitím si nakrájíme uzenou slaninu a nastrouháme goudu. Obojí smícháme. Brambory nakrojíme do kříže a uděláme v nich tak malý důlek, který osolíme, opepříme a naplníme sýrovou směsí. Pečeme 20 minut na 180 °C.
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, polovinu jí dáme k očištěným, očesnekovaným, osoleným a opepřeným pstruhům a polovinu na dno pekáčku. Na slaninu dáme naplněné pstruhy a pečeme 25 minut na 180 °C. Průběžně poléváme výpekem. Pstruhy podáváme s pečenými bramborami.
sonizna24. 02. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.