Pstruh s pečenými bramborami a slaninou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

824 kalorií
0.0g cukrů
67.0g tuků
39.0g bílkovin


Příprava

Brambory vaříme 15 minut vcelku ve slupce do poloměkka.
Mezitím si nakrájíme uzenou slaninu a nastrouháme goudu. Obojí smícháme.
Brambory nakrojíme do kříže a uděláme v nich tak malý důlek, který osolíme, opepříme a naplníme sýrovou směsí. Pečeme 20 minut na 180 °C.
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, polovinu jí dáme k očištěným, očesnekovaným, osoleným a opepřeným pstruhům a polovinu na dno pekáčku. Na slaninu dáme naplněné pstruhy a pečeme 25 minut na 180 °C. Průběžně poléváme výpekem.
Pstruhy podáváme s pečenými bramborami.

přidejte na:
Chybí obrázek

24. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný recept na pstruha

24. 02. 2016, 10:16

Chybí obrázek
dobra uprava pstruha

19. 03. 2016, 19:36

Chybí obrázek
výborně připravený pstruh

06. 06. 2017, 10:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.