Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ragú z beraního stehna

Ragú z beraního stehna

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
572 kalorií 18.0g cukrů 41.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Mäso zbavené tuku pokrájame na kúsky. Na masle opražíme cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať. Pridáme mäso, posolíme, posypeme mletým čiernym korenim, necháme odpariť šťavu a potom podlievame zmesou vína a bujónu. Dusíme na miernom ohni cca 45-50 min. Potom pridáme zvyšok bujónu, tymian, bobkový list, ošúpané šalotky, pokrájanú mrkvu, cviklu, vykôstkované olivy a mierne varíme cca 20 minut.
Zemiakový škrob rozmiešame v 4 lyžiciach studenej vody, pridáme trochu teplej šťavy z mäsa a vlejeme na mäso. Varíme za stáleho miešania iba niekoľko sekúnd.

Bulb Tip k receptu

Podávame na ohriatých tanieroch. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša alebo zemiakové krokety.


Jozef

22. 11. 2011, Recept navštíven: 1499x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře