Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rajčatová omáčka na zapékání

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
928 kalorií 15.0g cukrů 75.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Na oleji dozlatova osmažíme nakrájené cibule. Přidáme rozetřený česnek a smažíme do měkka. Přidáme oloupaná nakrájená rajčata, rajčatový protlak, zeleninový bujón, oregano, cukr a citrónovou šťávu. Důkladně promícháme, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut. Přidáme víno, pepř a sůl dle chuti.


Přidat na Pinterest
Milena

16. 06. 2009, Recept navštíven: 2528x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá rychlovka, česnek nepřidávám, rajčatový protlak lze nahradit domácí rajčatovou šťávou
Přidané ingredience: rajčata

01. 02. 2014, 07:24

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s vývarom je chutnejšia

23. 08. 2016, 19:56

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s domacim vyvarom je ovela chutnejsia

07. 12. 2016, 22:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná omáčka

26. 01. 2017, 20:10

Přidat komentář
planeta
zeleninový bujón bych nahradila domácím vývarem

planeta 14. 02. 2014, 07:50

Facebook komentáře