Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rajčatová omáčka na zapékání

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

928 kalorií, 15.0g cukrů, 75.0g tuků, 9.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na oleji dozlatova osmažíme nakrájené cibule. Přidáme rozetřený česnek a smažíme do měkka. Přidáme oloupaná nakrájená rajčata, rajčatový protlak, zeleninový bujón, oregano, cukr a citrónovou šťávu. Důkladně promícháme, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut. Přidáme víno, pepř a sůl dle chuti.

Milena

16. 06. 2009, Recept navštíven: 2341x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Základní rajčatová omáčka

Základní rajčatová omáčka

V hrnci rozehřejeme máslo a orestujeme na něm na malé kousky nakrájenou slaninu. Přidáme najemno nasekanou ...

Rajčatová omáčka na zapékání

Rajčatová omáčka na zapékání

Na oleji dozlatova osmažíme nakrájené cibule. Přidáme rozetřený česnek a smažíme do měkka. Přidáme oloupaná...

 Rajčatová omáčka se šmakounem

Rajčatová omáčka se šmakounem

Na pánvičce si necháme rozehřát olivový olej, na něm necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Poté př...

Rajčatová omáčka s bazalkou a česnekem

Rajčatová omáčka s bazalkou a česnekem

Na rozpálený olivový olej dáme rajčatový protlak, přidáme bazalku a propasírovaný česnek. Krátce podusíme. ...

Rajčatová omáčka "busecca" na těstoviny

Rajčatová omáčka "busecca" na těstoviny

Na másle osmažíme cibulku dosklovata a pak přisypeme rajčata. Mícháme asi 2 minuty, poté ochutíme šalvějí a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rajčatová omáčka na zapékání Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá rychlovka, česnek nepřidávám, rajčatový protlak lze nahradit domácí rajčatovou šťávou
Přidané ingredience: rajčata

01. 02. 2014, 07:24

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s vývarom je chutnejšia

23. 08. 2016, 19:56

Přidat komentář
planeta
zeleninový bujón bych nahradila domácím vývarem

planeta 14. 02. 2014, 07:50

Facebook komentáře