Chybějící obrázek

Roláda ze špenátu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

316 kalorií
1.0g cukrů
17.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Špenát podusíme a necháme vychladnout. Potom ho rozšleháme se žloutky a olejem, přidáme mouku s práškem, koření a sníh z bílků. Rozetřeme na vymazaný plech a upečeme. Upečenou roládu stočíme pevně s vlhkou utěrkou, chvilku necháme (asi 1 min.), roztočíme a srolujeme už bez utěrky. Necháme vychladnout. Na vychladlou roládu natřeme tenkou vrstvu kečupu, poklademe tenké plátky šunky nebo lososa a natřeme náplň. Srolujeme, zabalíme do alobalu a dáme na noc do chladničky. Krájíme na plátky 2 cm silné a podáváme s pečivem a zeleninou.

přidejte na:
katka16031

26. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář