Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Roláda ze špenátu

Roláda ze špenátu

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
316 kalorií 1.0g cukrů 17.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Špenát podusíme a necháme vychladnout. Potom ho rozšleháme se žloutky a olejem, přidáme mouku s práškem, koření a sníh z bílků. Rozetřeme na vymazaný plech a upečeme. Upečenou roládu stočíme pevně s vlhkou utěrkou, chvilku necháme (asi 1 min.), roztočíme a srolujeme už bez utěrky. Necháme vychladnout. Na vychladlou roládu natřeme tenkou vrstvu kečupu, poklademe tenké plátky šunky nebo lososa a natřeme náplň. Srolujeme, zabalíme do alobalu a dáme na noc do chladničky. Krájíme na plátky 2 cm silné a podáváme s pečivem a zeleninou.


katka16031

26. 11. 2009, Recept navštíven: 1953x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře