Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí karbanátky

Obtížnost Čas přípravy
1h 40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 2h 10min
Nutriční hodnoty
3368 kalorií 0.0g cukrů 227.0g tuků 134.0g bílkovin

Příprava

Tresky nasekáme, okořeníme, posolíme, přidáme rozškvařenou na kostičky nakrájenou slaninu, nadrobno nakrájené rohlíky, vejce, 2 lžíce vody a mouky. Dobře prohněteme a necháme nejméně 30 minut odležet v chladnu. Pak ze směsi formujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme po obou stranách na oleji.

Bulb Tip k receptu

Místo tresky můžeme použít jakékoli zbytky vařených nebo pečených ryb bez kostí.


Přidat na Pinterest
Mall

09. 11. 2009, Recept navštíven: 2859x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobré, já přidávám do strouhanky ještě kukuřičné lupínky, karbanátky jsou pak zajímavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

11. 05. 2015, 09:25

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutné rybie karbonátky

21. 01. 2017, 19:38

Přidat komentář

Facebook komentáře