Rybí karbanátky

Obtížnost

Čas přípravy

1h 40min
Čas vaření
30min

Celkový čas

2h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

3368 kalorií
0.0g cukrů
227.0g tuků
134.0g bílkovin


Příprava

Tresky nasekáme, okořeníme, posolíme, přidáme rozškvařenou na kostičky nakrájenou slaninu, nadrobno nakrájené rohlíky, vejce, 2 lžíce vody a mouky. Dobře prohněteme a necháme nejméně 30 minut odležet v chladnu. Pak ze směsi formujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme po obou stranách na oleji.

Tip k receptu

Místo tresky můžeme použít jakékoli zbytky vařených nebo pečených ryb bez kostí.

přidejte na:
Chybí obrázek

09. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobré, já přidávám do strouhanky ještě kukuřičné lupínky, karbanátky jsou pak zajímavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

11. 05. 2015, 09:25

Chybí obrázek
celkom chutné rybie karbonátky

21. 01. 2017, 19:38

Chybí obrázek
struhanka s kukuričnymi lupienkami prida na hodnote harbonatok

11. 03. 2019, 21:42

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.