Rybí karbanátky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 40min
Čas vaření
30min

Celkový čas

2h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

3368 kalorií
0.0g cukrů
227.0g tuků
134.0g bílkovin


Příprava

Tresky nasekáme, okořeníme, posolíme, přidáme rozškvařenou na kostičky nakrájenou slaninu, nadrobno nakrájené rohlíky, vejce, 2 lžíce vody a mouky. Dobře prohněteme a necháme nejméně 30 minut odležet v chladnu. Pak ze směsi formujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme po obou stranách na oleji.

Tip k receptu

Místo tresky můžeme použít jakékoli zbytky vařených nebo pečených ryb bez kostí.

přidejte na:
Mall

09. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré, já přidávám do strouhanky ještě kukuřičné lupínky, karbanátky jsou pak zajímavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

planeta 11. 05. 2015, 09:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutné rybie karbonátky

Svetlana 21. 01. 2017, 19:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
struhanka s kukuričnymi lupienkami prida na hodnote harbonatok

hanka 11. 03. 2019, 21:42

Přidat komentář