Rybí karbanátky
Obtížnost
Čas přípravy
1h 40min
Čas vaření
30min
Celkový čas
2h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
3368
kalorií
0.0g
cukrů
227.0g
tuků
134.0g
bílkovin
Příprava
Tresky nasekáme, okořeníme, posolíme, přidáme rozškvařenou na kostičky nakrájenou slaninu, nadrobno nakrájené rohlíky, vejce, 2 lžíce vody a mouky. Dobře prohněteme a necháme nejméně 30 minut odležet v chladnu. Pak ze směsi formujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme po obou stranách na oleji.
Tip k receptu
Místo tresky můžeme použít jakékoli zbytky vařených nebo pečených ryb bez kostí.
Mall09. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 11. 05. 2015, 11:25
© 2024, Railsformers s.r.o.