Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí kousky v báječné marinádě

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
1014 kalorií 1.0g cukrů 44.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si připravíme marinádu:
smícháme tatarku, hořčici, pivo, škrob, přidáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, po lžičce papriky, kmínu, pepře a soli a nakonec sekanou petrželku.
Rybu naporcujeme na menší kousky, je lépe, stáhneme-li kůži a porce rybky naložíme do marinády. Necháme odležet v chladu nejméně přes noc, ale lepší je vydržet dva dny.
Polohrubou mouku si smícháme s grilovacím kořením, marinované kousky ryby obalujeme v mouce a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Ryba je tak chutná, že nepotřebuje kromě zeleninové oblohy žádnou další přílohu. Kdo na ní trvá, může použít brambory nebo čerstvý chléb.


Přidat na Pinterest
Angel 666

18. 06. 2010, Recept navštíven: 2304x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrá marináda

29. 08. 2016, 20:54

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi velmi chutne

23. 09. 2016, 19:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo

24. 09. 2016, 16:59

Přidat komentář
Hloušková
Pivo nebylo, tak jsem dala olej, fakt výborné.

Hloušková 23. 06. 2011, 13:16

Facebook komentáře