Rybí polévka II.
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
436
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Ryby stáhneme z kůže, vyfiletujeme, pokrájíme na malé kousky a posolíme. Z kůží, hlav a kostí, mrkve, petržele, celeru, cibule, pórku a koření uvaříme 1 l vývaru a scedíme. Polovinou vývaru zalijeme jáhly, přidáme 1 lžíci másla a vaříme na malém ohni asi hodinu. Zbytek zeleniny nakrájíme na nudličky, vložíme do hrnce s kousky ryb, přidáme lžíci másla, osolíme, podlijeme vodou a dusíme cca 10 minut. Uvařenou kaši promícháme se zbytkem vývaru, přidáme smetanu a zavaříme, přidáme rybí kousky se zeleninou a podáváme.
Beruska6413. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziplaneta 29. 01. 2014, 08:41
© 2024, Railsformers s.r.o.