Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybí polévka II.

Rybí polévka II.

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 2h 20min
Nutriční hodnoty
436 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Ryby stáhneme z kůže, vyfiletujeme, pokrájíme na malé kousky a posolíme. Z kůží, hlav a kostí, mrkve, petržele, celeru, cibule, pórku a koření uvaříme 1 l vývaru a scedíme. Polovinou vývaru zalijeme jáhly, přidáme 1 lžíci másla a vaříme na malém ohni asi hodinu. Zbytek zeleniny nakrájíme na nudličky, vložíme do hrnce s kousky ryb, přidáme lžíci másla, osolíme, podlijeme vodou a dusíme cca 10 minut. Uvařenou kaši promícháme se zbytkem vývaru, přidáme smetanu a zavaříme, přidáme rybí kousky se zeleninou a podáváme.


Beruska64

13. 12. 2009, Recept navštíven: 1521x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
rybí polévka je chutná a zdravá myslím si , že do rybí polévky stačí přidat pouze trochu zeleniny,aby neztratila rybí chuť, jáhly , (nudle, vejce ,atd,) bych již nepřidávala

29. 01. 2014, 07:41

Přidat komentář

Facebook komentáře