Chybějící obrázek

Rybí polévka II.

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

436 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Ryby stáhneme z kůže, vyfiletujeme, pokrájíme na malé kousky a posolíme. Z kůží, hlav a kostí, mrkve, petržele, celeru, cibule, pórku a koření uvaříme 1 l vývaru a scedíme. Polovinou vývaru zalijeme jáhly, přidáme 1 lžíci másla a vaříme na malém ohni asi hodinu. Zbytek zeleniny nakrájíme na nudličky, vložíme do hrnce s kousky ryb, přidáme lžíci másla, osolíme, podlijeme vodou a dusíme cca 10 minut. Uvařenou kaši promícháme se zbytkem vývaru, přidáme smetanu a zavaříme, přidáme rybí kousky se zeleninou a podáváme.

přidejte na:
Beruska64

13. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rybí polévka je chutná a zdravá myslím si , že do rybí polévky stačí přidat pouze trochu zeleniny,aby neztratila rybí chuť, jáhly , (nudle, vejce ,atd,) bych již nepřidávala

planeta 29. 01. 2014, 07:41

Přidat komentář