Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Slaná bublanina

Slaná bublanina
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 25min , porce

1584 kalorií, 1.0g cukrů, 66.0g tuků, 58.0g bílkovin

Příprava

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, nakrájený lilek, cukety a papriky a chvilku podusíme - zelenina musí zůstat trochu křupavá. Osolíme a opepříme. Na hluboký plech vyložený papírem na pečení rozprostřeme trochu zchladlou podušenou směs, rozložíme rozpůlená rajčátka, posypeme bazalkou a petrželkou. V misce rozšleháme žloutky se solí a mlékem, přidáme mouku a vytvoříme těsto asi jako na palačinky, které ještě zjemníme sněhem z bílků ušlehaných se špetkou soli. Ihned nalijeme na zeleninu, rozetřeme, posypeme strouhaným sýrem a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme asi 25-30 minut do růžova.

katka16031

25. 11. 2009, Recept navštíven: 2190x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Slaná bublanina

Slaná bublanina

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, nakrájený lilek, cukety a papriky a chvilku ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Slaná bublanina Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom zaujímava bublanina

07. 10. 2016, 18:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bublanina zaujímavá, dobrá

29. 11. 2016, 20:15

Přidat komentář

Facebook komentáře